FC Kontu järjestää avoimet treenit viikoilla 43-45

13.10.2023

Järjestämme avoimet treenit U7-U20 pelaajille sekä Naisten edustusjoukkueesta kiinnostuneille pelaajille. 

Seuramme pelaajakehityksen tavoitteena on mahdollistaa jokaisen pelaajan kehittyminen omalle huipulleen. Tämä tarkoittaa, että jokainen pelaaja saa yksilöllistä huomiota ja valmennusta. Meillä on toimintaa jokaisella tasolla, ja pelaajia kannustetaan löytämään oma polkunsa jalkapallon parissa. Tavoitteellinen kilpailutoiminta ja innokas harrastaminen kulkevat käsi kädessä FC Kontussa.

Jokaisessa FC Kontun joukkueessa toimii koulutettuja valmentajia, joiden työtä ohjaa selkeä seuramme valmennuslinja. Tämä varmistaa pelaajien saavan korkealaatuista valmennusta. Meillä jokainen pelaaja pääsee oman tasonsa mukaisesti vastuulliseen rooliin peleissä ja saa peliaikaa. Pelaajat ovat olennainen osa joukkueiden menestystä.

Ilmoittaudu mukaan kokeilemaan ilmaiseksi! Klikkaa tästä ja joukkueet ottavat sinuun yhteyttä. He kertovat lisää toiminnasta, pelaajaputkestamme ja harjoitteluaikatauluista.

Lisätietoa FC Kontun toiminnasta saat jokaisen joukkueen omilta sivuilta. Sieltä löytyvät vastuuvalmentajien ja toimihenkilöiden yhteystiedot, joten voit olla suoraan yhteydessä ja saada lisätietoa haluamastasi joukkueesta.

FC Kontu toivottaa kaikki pelaajat tervetulleiksi mukaan!