Kevätkauden menestystarinoita

19.7.2023

Seuramme joukkueiden kevätkausi on pelattu ja joukkueet viettää parhaillaan kesälomaa. Kevätkauden aikana ollaan saatu kokea paljon onnistumisia niin sarjassa kuin myös eri turnauksissa. Seura on myös kesäkauden aikana tarjonnut jokaiselle pelaajalle ylimääräiset kesätreenit ja pelaajien kehitystä on ollut mukavaa nähdä jokaisessa ikäluokassa. Alla on muutama nosto kevätkaudelta.


T1011 voitokkaina turnauksissa

T1011 voittivat kesäkuussa upeasti Örebron turnauksen johon osallistui liki 40 joukkuetta. Joukkueen peliryhmät pääsivät myös molemmat Hesacupissa oman sarjan B-finaaliin joista toisesta nostettiin pokaali ilmaan. Joukkueella on ollut hyvä meininki päällä ja seura onnittelee joukkuetta hienosta menestyksestä. Alla on vastuuvalmentaja Susanna Pitkon mietteitä:


Örebro:

Kontu-ryhmän pelaajat löysivät Ruotsissa itsestään mahtavan pelihurmoksen, yhteisen flow-tilan ja kovan itseluottamuksen joiden johdosta he esittivät niin uskomattoman upean turnauksen mikä huipentui lopulta ensimmäistä kertaa ikinä sen isoimman pokaalin nostamiseen ilmaan. Ottaen huomioon kuinka vaikea ja haastava kausi meillä on ollut Ykkösessä, niin tämä Örebron turnausvoitto oli jotain niin uskomatonta ettei sitä taatusti etukäteen olisi kukaan arvannut. Timanttinen tiimi, jossa jokainen täytti oman paikkansa kentällä ja loistavalla rennolla yhteispelillä tytöt pelasivat pelistä ja päivästä toiseen täysin tappioitta.

Iso kiitos menee tyttöjen lisäksi tietysti myös koko valmennus- ja taustatiimille. Yhdessä olemme pitkään tehneet työtä tämän unelman eteen ja nyt se vihdoin toteutui.


Hesa cup:

Ensimmäinen turnaus kotimaassa Ruotsin jälkeen sai haastavan alun, kun valmennus yritti muuttaa vähän pelitaktiikkaa ensimmäisenä päivänä. Tämä kokeilu luultavasti maksoi meille paikan A-finaaleihin.

B-finaalin voitto ei ollut se mitä etukäteen tavoiteltiin, mutta se oli se mihin meillä nyt enää oli mahdollisuus, joten  harmituksen jälkeen pelaajat olivat kyllä valmiita taistelemaan pokaalin itselleen.

Toinen pokaali tälle kesälle oli hyvä suoritus joukkueelta ja jätti toivottavasti sopivasti nälkää vielä tuleviinkin turnauksiin. Ja mikä tärkeintä, saatiin vikojen pelien perusteella omaa peliä taas paremmin kulkemaan ja hyvä opetus siitä miten me niitä pelejä pystytään voittamaan, joten luottavaisin mielin lähdetään nyt syyskauden sarjapeleihin.’
P11 jatkaa ykkösessä
P11 pelasi ehjän kevätkauden kivikovassa ykkösessä ja pääsivät tavoitteeseen. Tavoitteena oli säilyä ykkösessä ja jatkaa pelejä siellä syksyllä. Joukkueessa pitkäjänteinen työ alkaa näkymään nyt tuloksissa. Joukkue sijoittui lopulta 8:nneksi ja pääsivät pelaamaan jatkuvasti kovia pelejä ja olemaa äärirajoilla. Seura onnittelee ikäluokkaa menestyksestä ja toivottaa kovasti tsemppiä myös syyskierrokselle ykkösessä.

P12 & T1213 Ålandia cupissa
P12 ja T1213 ikäluokat osallistuivat perinteiseen Ålandia cuppiin kesäkuussa. Molemmat olivat kahdella peliryhmällä ja pitkä turnaus on varmasti joukkueiden kohokohtia tällä kaudella. Joukkueet viettivät tiiviisti yhdessä vähän alle viikon ja pääsivät pelaamaan mielenkiintoisia pelejä saarella missä keli myös suosi. Kotiin tuomisena P12 Kontu-ryhmä saavutti pronssia 74 joukkueen turnauksessa. P12 on myös kauden aikana voittanut Kevätturnauksen haastesarjan sinisellä peliryhmällä ja vihreät voittivat myös vapputurnauksen.

P15 on nostanut tasoa
Myös 5v5 vaiheessa on tapahtunut kehitystä niin joukkue- kuin yksilötasollakin. P15 joukkueet pärjäsivät erittäin hyvin niin kevätkauden sarjassa kuin turnauksissakin. Lopputulemana P15 sininen peliryhmä lähtee syksyllä haastamaan vastustajia 1 tasolla.

Joukkueet palaavat lomilta tänä viikonloppuna Pajulahden seuraleirille ja siitä lähtee käyntiin joukkueiden syyskausi. Tervetuloa seuraamaan joukkueiden pelejä!