Miehille pelaajasopimuksia

9.2.2021

Christos Zavros, Anton Koski ja Jan Ramstedt jatkavat Kontu-paidassa myös kaudella 2021 (kuvassa)

Upeasti tolppien välissä viime kausina esiintyneet maalivahdit Christos Zavros ja Anton Koski ovat sopineet jatkosta myös kaudelle 2021. Lisäksi kauden lopussa kuultuja one more year- huutoja huutaneita faneja rauhoittanee tieto siitä, että vain harvojen ja valittujen ylpeydellä kantamaa FC Kontun numeroa 15 koristavaa paitaa kantaa edelleen Jan Ramstedt. Numero 15 pysyy siis hyvillä hartioilla myös kauden 2021. One more year Jan (ja miksei vielä kymmenen lisääkin). 

– Hieno homma, että veskariosastollamme jatkaa Anton ja Ch. Harvalla kolmosen jengillä on tuollaista luottokaksikkoa ringissään, onko edes kaikilla kakkosenkaan jengeillä. Molemmat ovat hyviä kokeneita esimerkkejä niin treeneissä kuin treenien ulkopuolellakin, valmennus perkaa maalivahtikaksikon jatkosopimuksia.

– Jan taas on ikikontulainen oma kasvatti, joka ei lienee koskaan ole ollut harjoituksista poissa. Janin esimerkki kaikkeen tekemiseen antaa varmasti myös meidän muillekin pelaajillemme paljon.

FC Kontu on tehnyt jatkosopimukset Jere Palomäen, Joni Palomäen ja Henri Vuotoveden kanssa

Jatkostaan kaudelle 2021 ovat sopineet myös kokeneet omat kasvatit Palomäen veljekset Joni (Bäli) ja Jere sekä Henri Vuotovesi. 

Viime kausi jäi Bäliltä kesken ennen puoltaväliä vakavan polvivamman takia, mutta tiedot kuntoutuksesta kertovat sen menneen hyvin, jopa niin hyvin, että Bälin huhuillaan olevan täydessä iskussa viimeistään ensimmäisessä saunaillassa. 

Jeren ja Henkan osalta koko viime kausi jäi käytännössä väliin myös polvivammojen osalta, mutta nyt miehet ovat iskussa ja valmiita taas kantamaan Kontu-paitaa ylpeydellä. 

– Koko kolmikko on iso osa Kontu-ryhmää jo taustojensa takia. Jere ja Henkka ovat meille kuin uusia vahvistuksia kaudelle 2021, koska viime kausi meni kuntoutuessa loukkaantumisten jäljiltä. Hienoja lisiä siis ryhmäämme. Kippari Bälistä tiedetään aina mitä saadaan kentällä, annetaan miehen nyt täysin kuntoutua niin päästään nauttimaan miehen takuuvarmoista otteista myös sarjapeleissä. Toki emme voi myöskään väheksyä Bälin kohdalla saunaillan merkitystä, mikäli tuo huhu kuntoutumisesta pitää paikkansa, valmennus kommentoi jatkosopimuksia.