Petri Hämäläinen seuravalmentajaksi 8v8-ikävaiheeseen

16.8.2022

Petri Hämäläinen (39) on valittu päätoimiseksi seuravalmentajaksi 8v8-ikävaiheeseen. Petri ottaa vastuulleen ensi kaudella P2010 & P2013-ikäluokat ja liittyy lisäksi P2012-ikäluokan valmennustiimiin mukaan. Valmennustehtävien ohella Petrin toimenkuvaan kuuluu aktiivinen pelaajarekrytointi. Petri siirtyy tehtävään PK-35:n seuravalmentajan paikalta. Petri viimeistelee liikuntaneuvojan opintojaan Pajulahdessa ja jatkaa UEFA C-koulutukseen Kontussa, mutta katseet on jo suunnattu kohti UEFA B:tä. Ennen jalkapallon pariin päätoimisesti hyppäämistä Petri on työskennellyt vuosia liike-elämässä myyntijohtajana sekä ravintola-alalla. 

"Odotan alkavaa kautta ja tulevaisuutta erittäin suurella innolla, "pitkät" keskustelut seuran kanssa vakuuttivat minut siitä että siirtyminen Kontuun on oman valmennuspolkuni ja kehittymisen kannalta paras vaihtoehto ja uskon tuovani omalla persoonallani sekä intohimollani ja osaamisellani paljon hyvää tuleviin valmennettaviin joukkueisiini ja yhdessä meillä on kaikki edellytykset pelaajien sekä joukkueiden kehittymiselle kohti tulevaa!" - Petri valottaa tulevaa.

"Petrin asenne ja pitkäjänteinen ajattelutapa saivat vakuuttuneeksi siitä, että hän on oikea palanen tiimiimme. Hän on ehdottomasti oikea henkilö jatkamaan työtä 2010 & 2013 - ikäluokkien parissa. Lisäksi hän pystyy omalla panoksellaan tuomaan merkittävää lisäarvoa seuran tavoitteisiin pelaajamäärien kasvattamiseksi. Kävimme rekrytointiprosessissa lukuisia hakijoita läpi ja Petri antoi hyvin vakuuttavat näytöt niin kentällä mallitreenien muodossa kuin sen ulkopuolellakin." - Urheilutoimenjohtaja Niklas Mutru taustoittaa.

Petri aloittaa tehtävässään 1.11.2022.

Tervetuloa hyvään seuraan Petri!