T07-09 nousee ykköseen

17.10.2022

T07-09 joukkue on sijoittunut kolmanneksi T14 kakkosen sarjassa ja näin ollen nousee ensi vuonna T15 ykköseen. Loistavan kauden pelanneen joukkueen suunta on kokoajan ollut noususuuntaista. Keväällä noustua kolmosesta kakkoseen joukkue vietti kakkosessa vain syksyn ja nousee nyt ensi kevääksi ykköseen.

Seura onnittelee pelaajia ja taustoja loistavasti sujuneesta kaudesta. Alla vastuuvalmentaja Tuukka Rantasen mietteitä kaudesta ja noususta.

"Tää on kyllä uskomaton joukkue, on huikeeta nähdä kuinka pelaajat venyivät jälleen uuteen sarjanousuun! Periksiantamattomuus ja mahtava joukkuehenki näkyivät taas perjantaina Kartanolla. Valmentajana olen tosi onnekas siitä, että meillä on näin ahkeria ja taitavia pelaajia, joilla on kova halu kehittyä paremmiksi jalkapalloilijoiksi.

Erityisesti on ollut ilo seurata kuinka pelaajat käy kannustamassa kummankin peliryhmän otteluita ja miten helppo uusien pelaajien on ollut tulla mukaan. Kiitos kuuluu myös P08-09 joukkueen pelaajille joiden kanssa ollaan saatu harjoitella säännöllisesti läpi koko kauden. Ykkönen tuo taas uudet haasteet, mutta siinä samassa tilanteessa ollaan oltu jo monta kertaa aiemmin, haastavista paikoista oppii eniten. Ensi kaudeksi meillä on mainiot harjoitusolosuhteet, iso osaava valmentajatiimi, ja yhteistyötä tehdään HFA:n, poikien sekä naisten joukkueiden kanssa. Let's go Kontu!" 

Onneksi olkoon tytöt!