Toni "Kafu" Forsten on aloittanut seuran junioripäällikkönä

6.8.2023

Toni ”Kafu” Forsten on aloittanut seuran junioripäällikkönä 1.8. ja vastaa seuran U7 ja nuoremmista pelaajista. Kafu on aloittanut samantien pojat 2017 joukkueessa ja on vahvasti mukana perustamassa seuraavia ikäluokkia mm. pojat 2018 ja tytöt 2016-2017. Kafu tulee vastaamaan jatkossa myös futiskoulusta, perhefutiksesta ja päiväkoti- ja koulufutistapahtumista.

 Kafun mietteitä voitte lukea alla:


Noin 20 vuotta lasten parissa töitä. Jalkapalloa, päiväkotia/esikoulua, musiikkia jne. Vuosiin mahtuu paljon lapsia ja upeita pieniä persoonia. Juuri sellaisena lapset tulee nähdä, ihmisinä. Työtapani on ERITTÄIN lapsilähtöinen ja jokainen pieni jalkapallotaivalta kulkeva lapsi on yhtä arvokas. Omaan aidon halun tutustua lapsiin, kohdella heitä omina itsenään ja se näkyy kaikessa tekemisessäni. Se antaa myös loistavat lähtökohdat opettaa ja innostaa jalkapallon pelaamista eri näkökulmista. Me aikuiset olemme kaikki erilaisia, annetaan lastenkin olla. Odotan innolla pääseväni FC Kontun lasten pariin ja samalla myös tutustumaan lähialueen päiväkoteihin, jotta saadaan jaettua liikunnaniloa mahdollisimman paljon kaikille lapsille.


Nähdään kentällä!

Seuran valmennuspäällikkö Imran Qureshin mietteitä uudesta lisäyksestä tiimiin:

"Olemme tyytyväisiä rekryyn ja innolla odotamme mitä Kafu saa aikaiseksi seurassamme. Meillä on ammattilainen jolla on vuosien kokemus lasten kanssa toimimisesta. Kafu tuo mukanaan paljon ideoita toiminnan kehittämisen kannalta ja tämä tekee seuralle hyvää, kun olemme saaneet henkilön joka tuo paljon erilaisia näkökulmia ja rikastuttaa meidän ajatuksia toiminnasta." 

Tervetuloa mukaan Kafu!