Topi Leinonen Urheilutoimenjohtajaksi

27.7.2023

Seuran urheiluitoimenjohtajan rekry on saatu päätökseen ja Topi Leinonen on palkattu FC Kontun uudeksi urheilutoimenjohtajaksi. Topi aloittaa tehtävissä osittain 1.8.  Topi siirtyy meille VJS:n organisaatiosta. Topi on monelle Kontulaiselle entuudestaan tuttu, sillä hän on toiminut seuran valmennuspäällikkönä vuosina 2019 – 2021.


Seura tulee myös tiedottamaan uudesta urheilutoiminnan organisaation rakenteesta lähiaikoina.


Alla on Topin terveiset Kontu yhteisölle:

Hei joukkueet!

Haluan iloiten ilmoittaa teille, että aloitan urheilutoimenjohtajana FC Kontussa Elokuun alusta. Aluksi työskentelen puolet ajastani FC Kontussa ja puolet vielä vanhassa seurassani, mutta syyskuun alusta alkaen työskentelen täysipäiväisesti FC Kontussa.

Olen erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta, sillä FC Kontulla on valtava potentiaali ja seura on kehittynyt lyhyessä ajassa merkittävästi. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään teidän kanssanne ja auttamaan seuran kehityksessä entisestään.

Työtehtäväni urheilutoimenjohtajana kattavat huippuvaiheen/aikuisvaiheen joukkueet aina U16-ikäluokasta aikuisiin (U16 – aikuiset) kenttätasolla (PB, TB, A, naisten edustus). Olen yhteyshenkilönne miesten edustusjoukkueessa, vastaan seuran valmennuslinjasta ja pelaajapolusta sekä valmentajarekrytoinneista yhdessä ikävaihevastaavien kanssa. Työni sisältää myös valmennuspuolen esihenkilön roolin, valmennuksen laadun varmistamisen yhdessä valmennuspäällikön kanssa, urheilupuolen raamien ja linjojen vastuun (kuten budjetin ja olosuhteet) sekä urheilupuolen seurakehityksestä vastaamisen.

Olen erittäin odottavaisin mielin ja innolla pääsen aloittamaan työni kanssanne. Yhdessä voimme rakentaa menestyvän ja kehittyvän seuran, joka tarjoaa pelaajille parhaat mahdolliset puitteet kehittyä ja nauttia jalkapallosta.

Toivon, että tulette avoimin mielin vastaan ja olen aina käytettävissänne keskusteluun ja yhteistyöhön. Yhdessä voimme tehdä suuria asioita!

Kiitos ja nähdään pian kentällä!”

Ystävällisin terveisin
Topi Leinonen


Tervetuloa mukaan Topi!