Ville Vuollet aloittaa Seuravalmentajana

20.9.2021

Lapsuusvaiheen seuravalmentajana aloittaa 20.9 Ville Vuollet.

Pääasialliset vastuualueet ovat kahden ikäluokan vastuuvalmennus 5v5 vaiheessa ja apuna aloittavan ikäluokan toiminnassa. Lisäksi Ville vastaa 5v5 vaiheen kehittämisestä ja 5v5 kontutreenien organisoinnista.

"Olen toiminut valmentajana vuodesta 2014 lähtien. Valmennuksen aloitin TuPS/KP-75 yj -joukkueessa ja vuosien varrella olen toiminut valmentajana myös Tups:ssa sekä PKKU:ssa. Jalkapallo aloitin Tuusulassa 7-vuotiaana ja kolmosen pelejä on tullut vieläkin pelattua, joten jalkapallo on ollut iso osa elämääni.  Suoritin liikuntaneuvojan (lasten -ja nuorten valmentaja) tutkinnon Vierumäellä loppuun vuonna 2020. Tällä hetkellä suoritan Uefa C:tä, jonka olisi tarkoitus olla valmis syksyllä 2021" - kertoo Ville itsestään.

"Ville on erinomainen rekrytointi seuramme tiimiin mukaan. Hän tuo kaivattua osaamista lapsuusvaiheen toimintaan, joka on yksi meidän seuran strateginen painopiste. Villen tulon myötä pystymme kehittämään 5v5 valmennustamme ja panostamaan laatuun. Tervetuloa Ville!" -kertoo valmennuspäällikkö Topi Leinonen