Hienoa, että lapsesi haluaa jatkaa joukkueessamme! Koko perhe on tervetullut mukaan toimintaamme!!

Info uudelle pelaajalle ja perheelle:

Lapsenne sai kokeilla kaksi viikkoa ilmaiseksi, minkä jälkeen harrastuksen laskutus käynnistyy. Maksuista alla lisää.

FC Kontu P12 -joukkueen toiminnasta vastaavat joukkueenjohtajat Aino Saari, Katja Karhu ja Outi Lehto, taloudenhoitajana toimii Riikka Sartiala ja vastuuvalmentajina Imran Qureshi ja Enis Hosic. Varusteasioita hoitaa Ulla Viljakainen. Apuvalmentajina toimii useita eri pelaajien vanhempia. Otamme mielellämme mukaan lisää innokkaita vanhempia talkootyöhön!

Jopox.fi:
Joukkueen tiedottaminen (treenit, pelit, leirit, laskut jne) tapahtuu jopox:n kautta. Saat jopox-rekisteröintiviestin sähköpostilla ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sen jälkeen seuraa ohjeita: Jopox:iin rekisteröintiohjeet.
Jopox:sta näet myös valmentajien yhteystiedot. HUOM! Pelaajien tiedot eivät näy joukkueen ulkopuolisille.

Treenit:
Kesäkauden harjoitusajat ovat Kurkimäen liikuntapuistossa:
Ke16.30-18.15
To 16.30-18.15
Su 18.30-20.15
AJANKOHTAISET HARJOITUSAJAT JA -PAIKAT LÖYTYVÄT AINA Jopox:sta!
Huolehdithan, että lapsesi on ajoissa treeneissä ja varusteet mukana!
HUOM! Jopox:ssa täytyy ilmoittaa: IN kun lapsi osallistuu treeneihin/peliin, tai OUT jos lapsi ei osallistu treeneihin/peliin. Tee merkintä ajoissa ennen treeniä/peliä.
Jopox:n käyttö on tärkeää ja pakollista, jotta osaamme varata riittävän määrän valmentajia paikalle harjoituksiin ja pelaajia saadaan riittävästi peleihin sekä saat laskut.
Käy siis usein Jopox sivuillasi!!!

Pelit:
Vastuuvalmentajat kutsuvat pelaajat peleihin. Pelaajien vanhemmalle lähetetään ilmoitus Jopox:sta. Merkitse ajoissa osallistuuko lapsesi peliin: IN/OUT. Huolehdi, että lapsesi on ajoissa pelipaikalla ja varusteet mukana!
Joukkue osallistuu peleihin viidellä tai kuudella peliryhmällä: FC Kontu, FC Kontu Sininen, FC Kontu Valkoinen, FC Kontu Vihreä, FC Kontu keltainen ja FC Kontu oranssi.
Pelaajille pyritään tarjoamaan kauden aikana mahdollisuuksien mukaan suunnilleen yhtä paljon pelejä ja turnauksia. Huom! Peleihin pääseminen edellyttää, että lapsi on ehtinyt olla joukkueen toiminnassa mukana vastuuvalmentajien sopivaksi katsoman ajan. Lisäksi on huolehdittava, että lapsi merkitään aina ajoissa Jopox:ssa IN/OUT peliin, mikäli haluatte, että lapsi nimetään myös seuraaviin peleihin.

Varusteet:
Lapsi tarvitsee
jalkapallokengät (nappikset)
säärisuojat
jalkapallo kokoa 4
juomapullon
(talvella sisätreeneissä pelaajilla tulee olla sisäpelikengät)
siniset Adidas sukat
siniset Adidas shortsit
peleissä: sininen ja valkoinen pelipaita (HUOM! kysy vapaa pelinumero ja muista painatukset)
Adidaksen voimassa oleva seuramalliston mukaan (https://seurakauppa.intersport.fi/seura/fc-kontu/jalkapallo/p12)
Varusteita voit ostaa Intersport Eastonista. Toivomme, että hankitte lapselle joukkuevarusteiksi myös Adidaksen tummansinisen treenipaidan, mustat verryttelyhousut ja tummansinisen sadetakin. Intersportissa osaavat auttaa oikeiden varusteiden valinnassa.
HUOM! Ennen pelipaitojen hankintaa, sovi pelinumerosta joukkueenjohtajan kanssa (Outi, jojot.kontup12@gmail.com).

Sininen pelipaita painatus: paidan taakse pelaajan sukunimi ja pelinumero sekä eteen Kontu-logo. Valkoinen pelipaita painatus: eteen Kontu-logo ja taakse pelinumero. Pelipaitaa pidetään vain peleissä, ei harjoituksissa.

Maksut tällä hetkellä:
Ikäluokan toimintamaksu: 60 e/kk. Laskutetaan kuukausittain.
Ikäluokan lisenssi ja vakuutusmaksu: 42e+50e, yhteensä 92e. Jos teillä on oma vakuutus (vakuutuksen pitää kattaa kilpailutoiminta), ottakaa yhteyttä taloudenhoitajaan/jojoon. Tällöin maksatte vain lisenssistä. Lisenssi ja mahdollinen vakuutuslasku laskutetaan joukkueeseen liittyessä.
Seuramaksu pelaajille 250 euroa vuodessa, joka maksetaan kahdessa erässä (huom! sisaralennukset sekä kesken kauden aloittaneet).
Perheen mahdolliset omat lomat tai tauot eivät vaikuta toiminta- tai seuramaksuihin.
Laskut tulevat Jopox:sta sähköisesti ilmoittamaanne sähköpostiin ja ne näkyvät Jopoxissa.

Maksut lopettaessa joukkueessa: lopettavan pelaajan tulee maksaa kuluvan kuun ja seuraavan kuun toimintamaksu sekä seuramaksu. Pyydämme taloudenhoitajaa tekemään teille seuraavan kuun toimintamaksun ennakkoon niin pääsette maksamaan kaiken hyvissä ajoin. Maksuihin liittyvissä asioissa olkaa yhteydessä taloudenhoitaja Riikkaan (riikka.sartiala@fckontu.fi).

Vanhemmilla oma whatsapp-ryhmä:
Ryhmään voi liittyä pyytämällä jojoilta liittymislinkin.
Ryhmä on tarkoitettu mm. yhteiskyytien sopimiseen. Vain asiallista keskustelua!

Pelaajilla oma whatsapp-ryhmä:
Lapsi voi liittyä luvallanne ryhmään. Linkin saatte jojolta.
Ryhmä on tarkoitettu mm. omatoimireenien sopimiseen. Vain asiallista keskustelua! Ryhmässä on mukana myös vastuuvalmentaja Imran.

Seuran toimintaperiaatteet:

Seuran toiminta pohjautuu vapaaehtoistyöhön. Valmentajat, joukkueenjohtajat, taloudenhoitaja ja muut toimihenkilöt tekevät työtä vapaaehtoisina. Tämä ei ole heidän virallinen työ. Haluamme, että kaikilla lapsilla on mahdollisuus harrastaa. Tämän vuoksi joukkueessa tehdään talkootöitä, joihin kaikkien vanhempien toivotaan osallistuvan. Talkookorvausten avulla joukkueen kuukausimaksut pysyvät kohtuullisina.
Käyttäytyminen harjoituksissa ja peleissä:
Lapsen kanssa on tärkeää käydä läpi joukkueen pelisääntöjä ennen harjoituksiin osallistumista. Harjoituksissa keskitytään harjoitteluun sekä kuunnellaan ja noudatetaan valmentajien antamia ohjeita. Kaikenlainen nimittely, kiusaaminen ja toisten pelaajien suoritusten negatiivinen kommentointi on joukkueessamme ehdottomasti kielletty. Harjoituksissa pidetään yllä hyvää ja kannustavaa ilmapiiriä.

Vanhemmat mukana harrastuksessa!
Olette tervetulleita kannustamaan peleihin! Tulkaa rohkeasti paikalle katsomaan kuinka oma lapsenne ja joukkuetoverit ovat kehittyneet harjoittelun aikana.
Tulkaa myös seuraamaan treenejä kentän ulkopuolelle ja tutustumaan muihin vanhempiin!
Kutsumme myös vanhemmat säännöllisesti pidettäviin vanhempainkokouksiin, joihin kutsumme teidät Jopox-viestillä!
Haluatko olla mukana enemmän lapsesi harrastuksessa? Olet tervetullut mukaan sinulle sopivaan rooliin (valmennus, varainkeruu, huoltaja…) ja sinulle sopivaan aikaan! Kerrothan meille!

Olethan rohkeasti yhteydessä Ainoo, Katjaan, Outiin, Riikkaan, Imraniin, Enisiin tai Ullaan, mikäli tulee jotain kysyttävää.

Ystävällisin futisterveisin,

Aino, Katja ja Outi

FC Kontu P12 joukkueenjohtajat