Kontu jatkoon, ei rimaa hipoen, vaan rima pomppien..

17.2.2014

Kontun Suomen Cupin taival jatkuu kolmannelle kierrokselle, vaikka lauantaina pelatun ottelun loppuhetkillä ei tuo enään kovin todennäköiseltä tosiaankaan vaikuttanut..

Kontu- PK-35/VJS 4-3rp 1-1(1-0)

Eli pilkkuskabassa oltiin kolmansien vetäjien jälkeen tappiolla maalein 1-3, mutta loppu meni kuin Disney-sadussa ja ei muutakuin jatkoon..

Kontun ja PK-35/VJS:n välisen ottelun ekajakso oli tasaista ja tarkkaa pelaamista puolin ja toisin, PeeKoolla oli paremmat maalipaikat, puoliajan ainoasta maalista vastasi kuitenkin kotijoukkue Kontu. Vain muutama minuutti ennen puoliaikavihellystä iski Miettisen Simon "moukari", kolmen vastustajan keskeltä jalka vapaaksi ja laukaus paristakympistä kovaa ja tarkasti, 1-0.

Toisen puoliajan puolivälissä PeeKoo tuli tasoihin kulmapotkun jälkitilanteesta, 1-1. Tasoitusosumasta lisää virtaa saanut vastustaja painoi päälle yleisen-syyttäjän lailla ja Kontu kärvisteli köysissä.. Peekoon johto-osuman esteeksi muodostui Kontu debyytissään hienosti onnistunut byyrari Christos Zavros sekä kertaalleen myös ylärima.  Varsinaisen peliajan jälkeen siis numerot tasan ja sitten vaan vuorotellen palloa täplälle..

PeeKoo + laukaus oikeaan alakulmaan

Kontu    -  Roopen skoden veskari torjuu

Peekoo + Pallo Christon käsien kautta sisään

Kontu    -  Juhon laukaus pysähtyy veskarin syliin

Peekoo + laukaus oikeaan alakulmaan

Kontu   +  Japa vetää keskeltä sisään

Peekoo - Christo torjuu löysänvedon alakulmasta

Kontu   + Simo naulaa alakulmaan

Peekoo - laukaus vasemmalta ohi

Kontu   + Make sijoittaa oikealle ja ylös

Peekoo - Christo poimii marjan..

Kontu   + Ansun "hermo kestää"

Kontu: Christos- Jyri(65. Hude), Roope, Robi, Ansu- Aksu, Make, Japa, Mare(56. Marco)- Simo