Kontu kohtasi Kiffenin treenipelissä

10.3.2014

Kontu-Kiffen 1-0 (0-0)

Lauantaina Kontu kohtasi Kiffenin treenipelin merkeissä Kartanon kentällä. Tuulisissa olosuhteissa pelattu ottelu ei tarjonnut juurikaan jalkapalloilullisia hienouksia ja maalejakin vain yhden, vai sittenkin kaksi??

Ensinmäinen puoliaika oli pelillisesti tasainen, maalipaikat Kiffenille osimoilleen 3-1, taukotulos 0-0.

Kontu sai tokallejaksolle todella heikon startin, mikään ei tuntunut luonnistuvan, puolenkentän ylittäminen pallon kanssa oli harvinaista herkkua. Tosin vastustajallakaan ei ollut ihan terävin päivänsä, joten peli meni puolin ja toisin melkoiseksi möyrimiseksi.

Kiffen koki jaksolla mahdollisen "oikeusmurhan", kun peliväline ylitti silminnäkijä havaintojen perusteella kerran maaliviivan, ottelun erotuomaristo oli vain asiasta toista mieltä..

Ottelun loppuhetkillä sitten Aksu saa "painittua" pallon vastustajalta ja onnistuu vapauttamaan Kenanin nokikkain maalivahdin kanssa, matala sijoitus etunurkasta sisään, 1-0. Tälläistä tää on välillä..

Kontu. Jussi (45. Christos)- Jan (45. Amin), Roope, Robi, Viorel (45. Jyri)- Jani (45. Aksu), Make (45. Japa), Juho, Sakke (45. Jamal)- Hussein (45. Kenan), Simo (Marco)

Maali: 85min 1-0 Kenan (Aksu)