Erkka V. Lehtola seuravierailulla 2.6.

3.6.2014Helsingin ja Uudenmaan piirin poikien aluevalmentaja Erkka V. Lehtola kävi seuravierailulla FC Kontussa 2.6.

Vierailu käynnistyi Kontun klubitalolta Vesalan liikuntapuistossa. Läsnä olivat puheenjohtaja Olli Venelampi, valmennuspäällikkö Riku Remes, junioripäällikkö Sanna Vara sekä johtokunnasta Jenni Tähkäoja.

Aluksi Olli Venelampi esitteli seuran toiminnan perusasioita ja pelaajamäärän kehitystä. Riku Remes kertoi seuran valmennuslinjasta ja pelaajakehityksestä. Nämä kuultuaan Erkka kävi läpi pelaajakehitykseen ja valmennukseen liittyviä asioita ja huomioitaan liittyeen seuraamme. Eniten keskusteltiin kilpailullisen tason nostosta, johon seura satsaa nyt voimakkaasti toimintaa kehittämällä. Todettiin, että tämä on nyt mahdollista, kun vuosien mittaan on ensin tehty tälle pohjaa olosuhteiden parantamisella ja pelaajamäärää kasvattamalla mm. kerhotoiminnan kautta. Keskustelussa todettiin myös, että FC Kontun pelaajien maksut ovat tarjontaan nähden erittäin kohtuulliset ja seuralle on tärkeää mahdollistaa hyvät harjoittelumahdollisuudet ja pelaaminen kaiken tasoisille pelaajille. 

Keskustelun jälkeen siirryttiin Kontulan liikuntapuistoon katsomaan viime vuosien menestyneimmän juniorijoukkueemme, P99:n, aluesarjan ottelua FC Kontu/sininen - KyIF. Peli oli tiukka ja vauhdikas, ja päättyi tasapeliin 1-1.