FC Kontu P02/sininen D12 aluesarjaan

5.6.2014


Joukkue on pelannut kevätkauden D12 Ykkösessä.

P02/sininen on tänään varmistanut, voittamalla JäPS:n 9-2, paikan syksyn aluesarjaan! Kevätkauden viimeinen peli on vielä ensi viikolla FC Loviisaa vastaan, mutta aluesarjapaikka on jo varma, sillä Loviisalla on nousukielto eivätkä tällä hetkellä sarjataulukossa takana olevat joukkueet voi enää Kontua ottaa kiinni.

Joukkue on tehnyt rajusti töitä vuosien ajan, ja erityisesti viime talvikauden aikana joukkue on kehittynyt hienosti ahkeran treenaamisen ja loistavan joukkuehengen kautta. Talven treenit ja harjoituspelit sujuivat hyvin, luoden hyvän pohjan sarjakaudelle. Ikäluokassa ei ole haettu "pikavoittoja", vaan nähty tärkeänä kehittyminen pitkällä tähtäimellä. Vuosien pitkäjänteinen työ on tuottanut hedelmää, ja pelaajat ovat pitkäjänteisellä työnteolla ja hienolla asenteella lunastaneet paikkansa syksyn aluesarjaan. 

Ikäluokassa on nähty seuran linjan mukaisesti tärkeänä koko ikäluokan harjoittelu yhdessä, mikä on palvellut koko ikäluokkaa. Ikäluokan pelaajat ovat saaneet mahdollisuuden omalla tekemisellään pelata sopivalla tasolla. Välillä on haettu vauhtia alemmilta tasoilta, ja toisaalta ahkera ja keskittynyt treenaaminen on palkittu nostoilla ylemmälle tasolle. 

Näissä tunnelmissa on koko ikäluokan hyvä jatkaa eteenpäin. P02:ssa on henki korkealla! Nyt nautiskellaan hetki, mutta työ jatkuu keskittymällä edelleen omaan tekemiseen.