P04:n valmistautuminen kilpasarjakarsintaan on käynnissä

22.1.2016P04-ikäluokka valmistautuu kevään kilpasarjakarsintoihin hyvällä fiiliksellä. Joukkue treenaa 3 kertaa viikossa hyvissä olosuhteissa seuran omassa hallissa Jakomäessä.

Joukkueen omien harjoitusten lisäksi pojat pääsevät kerran viikossa maksutta seuran lisätreeneihin, jotka vetävät seuran ikäluokkavastaava Elias Farah ja valmennuspäällikkö Riku Remes. Tämän päälle tulevat pelit. 

Viimeksi pojat pelasivat KuPS:aa vastaan Pallomyllyssä. Erityisesti ensimmäinen jakso oli loistavaa pelaamista kaikin puolin. Puolustuspelaaminen pohjautui aktiiviseen prässipeliin ja omaa peliä lähdettiin rakentamaan maltillisesti alhaalta päin. Hienojen rakentelujen päätteeksi päästiin useisiin maalipaikkoihin, joista tällä kertaa maaliin saakka päätyi 2. Toisella jaksolla pelaajia kokeiltiin vähän vieraammilla pelipaikoilla, mutta siitä huolimatta peli kulki hyvin, vaikka vastustaja pääsikin yhden maalin tekemään.

Työtä jatketaan malitillisesti. Treeneissä tehdään tosissaan, mutta ei hampaat irvessä. Positiivisuus ja iloisuus on tärkeä osa oppimista. Vielä on aikaa melkein kolme kuukautta valmistautua kauteen.

FC Kontussa vedetään hyvällä fiiliksellä ja kovin tavoittein! Jos haluat tulla kokeilemaan, ole yhteydessä ikäluokkavastaava Elias Farahiin, elias.farah@fckontu.fi, p. 041-3624868.