Kontulle vieraita Tampereelta

6.8.2016

Kontu kohtaa sarjakolmosen Tampereen Pallo-Veikot sunnuntaina Rinttarin nurmella klo18.30 alkavassa ottelussa.

Kotijoukkueella on ollut viikon verran aikaa toipua totaalisesta nöyryytyksestä joka edellisessä pelissä koettiin FC Espoon vieraana. Nyt olisikin joukkueella edessään se kuuluisa kasvojenpesun paikka ja nähtäväksi jääkin riittääkö Rinttarilla saippua?

TPV sen sijaan tavoittelee tosissaan B-lohkon kakkostilaa ja sitä kautta mahdollisesti paikkaa Ykkösen nousukarsintoihin.

Kevätkierroksella Kontu kävi pienimuotoisella ryöstöretkellä Tammelan Stadikalla, ottelun päättyessä 1-1-tasapeliin. Pelin loppuhetkillä nähtiin silloin harvinainen episodi, kun erotuomari Mikko Lehtola unohti kaivaa punaisen taskustaan..

Kotijoukkue ei silloin tuosta inhimillisestä erehdyksestä oikein tykännyt ja vastalauseen kautta haki ottelua pelattavaksi uudestaan, Palloliitto hylkäsi kuitenkin tuolloin TPV:n protestin. Sunnuntain pelissä ei ole siis kuin yksi ennakkosuosikki ja se ei ole kotijoukkue.

Ottelu on myös Veikkauksen kohteena (ihme kyllä), kohde 8193, kertoimilla 5,2- 4,5- 1,4. 

Tervetuloa siis Rinttarin lehtereille väijymään kuinka Kontu kestää sarjakolmosen kyydissä, sunnuntaina klo18.30 Kontu- TPV.