A-JUNIORIT JATKAVAT 1.-DIVARISSA!

10.10.2016


Kausi 2016 on takana yhdessä toimineiden sekä A- että B-nuorten osalta. Loppusaldona kauden voidaan todeta olleen selkeästi plus merkkinen. Molemmat ikäkuokat nousivat kevään sarjojen päätteeksi Palloliiton sarjoihin ykkösdivariin.

Syksyllä A-nuorten 1.-divarissa paikka pidettiin hyvätasoisessa sarjassa ja nimekkäiden vastustajien seurassa. Sarjapaikka varmistui jo kierros ennen loppua. Joukkue pääseekin talven aikana valmistautumaan suoraan Palloliiton sarjoihin, joka on seurassamme tapahtunut viimeksi kahdeksan vuotta sitten eli talvella 2009. Tuolloin seuramme silloiset A-pojat valmistautuivatkin SM-sarjaan. A-nuorissa myös hienon syksyn päätteeksi otettiin kirsikaksi kakun päälle toisen peliryhmän kolmosen voitto. 

Joukkue toimi tiiviisti yhdessä A- ja B-nuorten osalta. Moni B-ikäinen myös pelasi jo A-nuorten ykkösdivisioonaa ja näin ollen hyviltä pohjilta päästään rakentamaan kautta 2017. Lisäksi joukkue toimi tiiviisti yhdessä miesten edustusjoukkueen kanssa, jonka mukana kauden aikana harjoitteli yhteensä kymmenkunta A / B-ikäistä poikaa. Näistä pojista myös viitisen kappaletta pääsi debytoimaan miesten kakkosessa. Myös kaudella 2017 yhteistyö miesten edustusjoukkueen kanssa jatkuu tiiviinä.

Mikäli olet motivoitunut ja valmis sitoutumaan ja sitä kautta kiinnostunut liittymään mukaan tavoitteelliseen A-junnujoukkueeseen, niin ole yhteydessä joukkueen valmentajiin, Miikka Tukiaiseen tai Pöde Ruismäkeen. Yhteystiedot löytyvät joukkue-osiosta A-poikien kohdalta. 

B-nuorten syksyn ykkösdivarissa oman lohkon osuus hoidettiin sekin hienosti ja päästiin ns. putoamisviivan yläpuolelle. B:ssä kuitenkin myös kolmen lohkon kesken vertailtiin yhdeksänneksi sijoittuneita ja niistä kaksi heikointa putosi. B:n osalta tämä tarkoittaa siis sitä, että FC Kontu voi saada ykkösdivaripaikan vain mahdollisen täydennysmenettelyn kautta. 

Teksti: Miikka Tukiainen