Juhlavuosi potkaistiin käyntiin seuraristeilyllä

16.2.2017Seuran 50 v juhlavuoden kunniaksi joukkueiden toimihenkilöt kokoontuivat yhteen jakamaan kokemuksia ja kuulemaan ajankohtaisia asioita.

Yhteiselle seminaariristeilylle osallistui 62 seuramme aktiivista vapaaehtoistoimijaa, seuran päätoimiset työntekijät sekä johtokunta. Mukana oli valmentajia, joukkueejohtajia, rahastonhoitajia ja huoltajia. Seminaarin tarkoituksena oli tuoda kaikille tietoon ajankohtaisia ja tärkeitä asioita.

Pääpaino aamupäivässä oli uuden valmennuspäällikön Niklas Pippingsköldin ajatuksista siitä kuinka me yhdessä rakennamme pelaajan laadukasta arkea. Tämän jälkeen puheenjohtaja Olli Venelampi kertoi juhlavuoden suunnitelmista sekä vanhemmille tehdyn kyselyn tuloksista. Sirkku Pohja esitteli seuran uuden logon ja visuaalisen ilmeen. 

Pienen tauon jälkeen tietoiskujen muodossa Mila Pallassalo kertoi nuorten liiketaitovalmiuksista ja liiketaitoharjoittelu, Sanna Vara lasten ja nuorten liikunnan määristä ja monipuolisuudesta. Olli Venelampi kertoi Helsingin sanomissa olleesta artikkelista lapsen fyysisen iän huomioimisesta ja siitä millaiset tulokset ovat meidän seurassa.

Jukka Forsman avasi kuulijoille, mikä on Itä-Helsingin jalkapalloareenat Oy ja kuinka Kurkimäki vihreäksi –hanke edistyy. Markku Rahkonen toi tietoisuuteen talousohjesäännön sekä ydinasiat joukkueiden kirjanpidosta. Varustehankinnoista, kesän sarjoista, säännöistä ja tason käytöstä kertauksen antoi Jenni Tähkäoja. 

2, 5 h hurahti vauhdilla. Muutaman tunnin maissa olon jälkeen pääsimme nauttimaan yhdessä maittavasta illallisesta, jonka aikana kävimme arvokkaita ja antoisia keskusteluja niin vapaaehtoistoimijoiden kesken kuin myös vapaaehtoisten ja seuran työntekijöiden välillä.