Maalivahtikoulu KOPPI aloittaa toimintansa!

2.5.2017

FC Kontussa käynnistyy maalivahtivalmennusvastaava Tero Välimäen johdolla maalivahtikoulu KOPPI. Koppi tarjoaa maalivahdeille laadukasta pelipaikkakohtaista valmennusta.

Tero Välimäki aloitti seuran maalivahtivalmennusvastaavana maaliskuussa 2017. Nyt Teron johdolla käynnistetään maalivahtikoulutoiminta osana maalivahtien valmennusta ja maalivahtivalmennukseen panostamista.

Terolla on mittava kokemus maalivahtivalmennuksesta, jo 15 vuoden ajalta. Tero on toiminut aikaisemmin maalivahtivalmentajana Käpylän Pallossa, Tikkurilan Palloseurassa ja Vantaan Allianssissa. Tero on valmentanut maalivahteja myös tyttöjen maajoukkueissa sekä Helsingin ja Uudenmaan piiri- ja aluejoukkueissa. Tämän lisäksi Tero on toiminut Uudenmaan piirin maalivahtivalmentajakouluttajana, sekä jatkaa edelleen Mäkelänrinteen urheilulukion tyttöjen maalivahtivalmentajana sekä Helsinki Football Academyn (HFA) valmentajana.

Maalivahtikoulu KOPPI pyörii kahden valmentajan voimin, Teron rinnalla valmennuksessa on mukana tyttöjen valmennusvastaava, maalivahtivalmentaja Nea Piiroinen. 

Tarkemmat tiedot KOPPI-toiminnasta nettisivuilla: http://www.fckontu.fi/mv-koulu-koppi/