Kontu saa perjantaina vieraita Tuusulasta

25.5.2017

Kontu kohtaa perjantaina Kolmosen kolmoslohkon ylemmän keskikastin kahinassa TuPSin, ottelu alkaa Rinttarin tekonurmella klo 19.15. 

TuPSin 12 ottelua kestänyt tappioimattoman pelin putki Kolmosessa nasahti poikki viime lauantaina, kun sarjakärki NJS oli parempi maalein 4-2. Tappio niskassaan ei kuitenkaan vierailijat Rinttarille saavu, sillä maanantaina kaatui KäPa/NoLe Regions cupin 4.kierroksella tennisnumeroin 6-0.

TuPS on ollut alkukauden maaliahnein joukkue kolmoslohkossa, tehtyjä maaleja kasassa jo 19, ahkerimmin vastustajan maaliverkkoja ovat pöllytelleet viidesti osuneet Joni Fihlman ja Miika Tiira.

Kontu on onnistunut parissa viimeisessä kotipelissään pitämään tasan vuoden joukkuetta piinanneen kotimörön loitolla ja menossa onkin uskomattomalta kuulostava kahden voiton kotiputki. Kontu onkin havainnut, että voittaminen on keskimääräisesti mukavampaa hommaa kuin häviäminen ja joukkueen tavoittteena onkin, että perjantain pelin jälkeen voittohumpat tanssitaan kakkoskopissa..

Tervetuloa siis Rinttarin tekonurmen äärellä perjantaina seuraamaan, kuinka äijien mahtaa käydä tuossa mahtipontisessa tavoittteessaan.

26.5. klo 19.15 Kontu- TuPS