Kontulla edessään kova mittari, sarjakärki NJS saapuu perjantaina vieraaksi Rinttarille

28.6.2017

Kontun perjantai-illan vastustaja NJS on edennyt Kolmosen lohkossa kolme höyryjunan lailla, kymmenestä pelistä kahdeksan voittoa ja pari tasapeliä kertoo kaiken oleellisen joukkueen tämän hetkisestä iskukyvystä.

Sarjataulukko


Ei ole toki kotijoukkueenkaan alkukausi mitenkään penkin alle mennyt, Kontun vastaavassa sarakkeessa on seitsemän voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio.
NJS on tehtailut lohkossa ylivoimaisesti eniten maaleja (47) ja päästänytkin niitä vähiten (7). Joukkueen maalisinkoina on alkukaudesta kunnostautuneet Niko Aittasalmi kymmenellä rysällään, Joni Murtomaa on osunut yhdeksän kertaa ja Lassi Vainikainenkin on kihauttanut seitsemästi.

Kontun tehtyjen maalien määrä on huomattavasti maltillisempi eli 25 ja niistä kymmenen on Joni Häppölän käsialaa. Markus Venäläisellä on tilillään neljä "suonenvetoa" ja parin maalin ukkoja onkin sitten jo useampi, mystinen Herra Kabinett heidän joukossaan..

Eli mihinkään maalinteko-kilpailuun ei Kontun totisesti kannata perjantaina vieraittensa kanssa ryhtyä, sillä siinä voi käydä helposti kylmät..

Tule siis perjantaina Rinttarin lehtereille omin silmin todistamaan, parkkeeraako Kontu kolme "ysinelosta" omalle kuudelletoista vai lähteekö sittenkin haastamaan sarjakärkeä yllättäen jopa ihan avoimin kortein..

Poudan Pekka on alustavasti luvannut "ihan jees keliä", ja kahviokin palvelee takuuvarmaan tyyliinsä kaikkia tasapuolisesti (tosin rahamiehet etusijalla). Eli makkarat on varmasti hyviä, mutta entäs itse peli? 

Perjantaina klo 19.00 Kontu - NJS, Tervetuloa!