Kontu haaveilee paluusta voittojen tielle

3.8.2017

Kontu saa perjantaina Rinttarille vieraakseen Jokelan Kisan. Kontun kaksi edellistä sarjapeliä on päättynyt tappiollisissa tunnelmissa, joten kotijoukkueella olisi korkea aika palata voittokantaan perjantain ottelussa.

JoKi on pelannut sarjanousijaksi varsin mallikkaan alkukauden, 12 ottelua ovat tuottaneet 14 sarjapistettä ja sarjataulukossa vierailijat löytyvät sijalta seitsemän.

Kevään keskinäisessä kohtaamisessa Jokelassa isännät yllättivät Kontun suorastaan "byysat kintuissa" ja johtivatkit ottelua ekan puoliajan jälkeen ansaitusti lukemin 2-0. Kontu nousi lopulta kuitenkin Joni Häppölän ja Sami Ojalan maaleilla parin maalin takamatkalta 2-2-tasapeliin.

Eli, varmaa on että mitään ei tule JoKi Kontulle ilmaiseksi antamaan ja kotijoukkue saakin tehdä täyden päivätyön, että haaveet kolmesta sarjapisteestä toteutuisivat.

Tervetuloa siis perjantaina klo 19 Rinttarin lehtereille jännäämään palaako Kontu voittojen tielle vai kasvaako tappioputki jo kolmen ottelun mittaiseksi..

Toivotaan toki, että isännät saavat poistua kentältä kuin Tammelantorin pulut, rinta rottingilla ja kolme pistettä plakkarissa. Toinen vaihtoehto on sitten se synkempi, eli leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.