A-junnuilla maalijuhlat !

8.8.2017

A-divarin syyskierroksen toisessa ottelussa Kontu sai vastaansa NJS:n.

Kevään tasaisen koitoksen Kontu onnistui kääntämään lopulta itselleen 1-0 lukemin, joten odotusarvona oli taas tiukka vääntö sarjapisteistä.

Mutta mitä vielä. Tällä kertaa pelistä tuli kaikkea muuta kuin tasainen,  kun hyvin latautunut Kontu-ryhmä intoutui esittämään kauden parastaan.  Pelin luonne tuli selväksi heti ensiminuuteista ja jo ottelun toisella minuutilla isännät siirtyvät hyvän prässin seurauksena 1-0 johtoon, kun Jojo Muzinga pääsee puolustajan palautukseen väliin ja ohittaa maalivahdin yhden kosketuksen siirrolla. Tämä oli alkusoittoa pelissä,jossa tapahtumia riitti isäntien toimesta. Ehjän ysikymppisen jälkeen tulostaululle loppulukemat 9-1 (4-0) ja lisäksi njs-molarilta tukku torjuntoja sekä useita viimeistely yrityksiä isänniltä, joissa paras tarkkuus puuttuu.

Paljon oli tapahtumia pelissä,mutta koostetaan tähän ne tärkeimmät eli maalit.

2 min 1-0 Jojo hyvän prässipelin seurauksena

16 min 2-0 Rasmus Ruismäki vapauttaa Nikita Pimenovin läpi,joka osuu toisella yrittämällä laittaen omat karansa sisään.

37 min Markus Tukiaisen syötöstä Jojo läpi ja varma viimeistely 3-0.

40 min Jojo jatkaa ykköskosketuksella Eetu Morenin sivuvaparin takakulmaan 4-0.

50min Rasmus saa pallon Joona Tukiaiselta 16 rajalle ja pompottaa itsensä läpi ja 5-0.

51min kavennus 5-1

60min ja hieman erikoisemman kulmakuvion jälkeen Valtteri Niiranen toimittaa pallon kuudentoista alueella,jossa Riku Hellanto voittaa pääpallon ja munkki putoaa Jojolle ja tämän lapikkaasta häkkiin 6-1.

66min Max Matalamäki puskee Joonan kulman sisään 7-1.

74min Joona vapauttaa Jojon ja lukemat 8-1

82min ja ehkä päivän hienointa antia. Upean syöttöyhdistelmän päätteeksi Joona pelaa Alem Sallisen kuudentoista sisään ja Alemin hallittu kääntö maalin edustalla päivystävälle Miro Ojaselle, jonka tehtävänä on vain laittaa jalka pallon eteen ja nostaa kädet pystyyn 9-1.

Seuraava koitos a-junnuilla on edessä ensi sunnuntaina, jolloin Tapiolassa kohdataan sarjakärki Honka.  Vaaditaan taas ehjää ysikymppistä ja taistelevaa ilmettä,jotta pisteitä Tapiolan tuliaisina olisi tuotavissa Kontulaan.