Edustusjoukkue ui syvissä vesissä

13.8.2017

Kontun edustusjoukkueen paluu voittojentielle tuntuu mutkistuvan kierros kierrokselta.

PuiU- Kontu 2-0 (1-0)

Kontun edustusjoukkueen paluu voittojentielle tuntuu mutkistuvan kierros kierrokselta. Voitottomien pelien putki venähti perjantaina jo neljään, kun isäntäjoukkue PuiU voitti Koudan sametilla pelatun pelin maalein 2-0.

Kontu törmäsi oikeastaan samaan ongelmaan kuin parissa edellisessä pelissäänkin, eli maalipaikkoja luodaan ihan riittävästi ottelujen voittamiseen, mutta maalinteko onkin sitten tällä hetkellä joukkueelle melkoista tervanjuontia.
Perjantain ottelun sankarinviitan voi huoletta heittää PuiU-veskari Nooa Sipilän hartioille, sillä sen verran taidokkaasti Nooa arkkiaan koko illan varjeli..

Ottelun avausmaalin nähtiin 20.peliminuutin kohdalla, kun Kontu-toppari Patrik Borgille sattuu kardinaalimoka omalla kuudellatoista. Kotijoukkueen hyökkääjä Janne Varis "vie tikkarin" ja kiertää vielä Kontu-veskari Jussi Koistisen, 1-0.
Puoliajalle siis lukemissa 1-0 ja kyllä, Kontu-lasien läpi tulos tuntui pelintapahtumiin nähden hienoiselta vääryydeltä.

Vartin tauko ei juuri pelin kulkua muuttanut, eli Kontulla oli hyvät saumat naulata Nooan arkkiin pari naulaa tokan jakson alkuun. Venäläisen Maken näyttävä kaukolaukaus kolmestakympistä on painua takayläseen, mutta niin vain Sipilä venyttää tähänkin rukkaset eteen. Hetkeä myöhemmin Nico Lindroos lataa seitsemästä metristä tyhjän maalin ylitse, pallo kuulemma löytyi lauantai-aamuna Jakomäen ostarilta..Muutama minuutti tästä "takalaittomasta" on kotijoukkueen vuoro esitellä vierailleen maalinteon tehokkuutta, Joonas Ruumensaari vapautetaan parilla nopealla syötöllä laidaltaan läpi ja päätteksi tarkka laukaus taka-alanurkkaan, 57.min ja 2-0.
Ja vaikka peliä oli vielä 2-0-osuman jälkeen reilut puolituntia jäljellä, niin mitään ihmeempää kirivaihdetta ei Kontu saanut enään silmään. Asiaan kuuluvasti toki pari kohtuullista maalipaikkaa ja läjän mitäänsanomattomia kulmapotkuja..

PuiU kairasi siis itselleen todella tärkeät sarjapisteet ja paranteli asemiaan tuntuvasti alemmassa keskikastissa. Kontu säilytti tappiosta huolimatta paikkansa sarjataulukossa kolmantena, kun Reipas hävisi samaan aikaan ottelunsa Lahdessa Finnkurdeille.
Ensi viikon sunnuntaina sitten seuran 50-vuotisjuhlien yhteydessä klo 15.00  Rinttarilla vastassa Reipas.

Kontu: Jussi Koistinen- Jan Ramstedt, Joni Palomäki (67. Jere Palomäki), Patrik Borg, Rasmus Ruismäki (67. Mahad Hussein)- Joona Tukiainen (70. Leevi Miskala), Markus Venäläinen, Roope Rahikka (60. Markus Tukiainen), Nico Lindroos (81. Clinton)- Joni Häppölä, Sakari Rantala