Reipas kaatui Rinttarilla

23.8.2017

Kontu legendat
Kontu legendat
Leevi Miskalan Kontu-uran ensimmäinen, 1-0.
Leevi Miskalan Kontu-uran ensimmäinen, 1-0.
Mitä isät edellä...
Mitä isät edellä...
Sitä pojat perässä... Joni Palomäki ja 2-0.
Sitä pojat perässä... Joni Palomäki ja 2-0.
Rantalan Sakke oli riplaustuulella.
Rantalan Sakke oli riplaustuulella.
Häpi pilkulla ja kohta pallo maalissa, 3-1.
Häpi pilkulla ja kohta pallo maalissa, 3-1.
Patrik Borg "urakoi" molemmissa matseissa.
Patrik Borg "urakoi" molemmissa matseissa.
Manageri Lempisen tuuletukset, päivä oli onnistunut!
Manageri Lempisen tuuletukset, päivä oli onnistunut!

Mitä Legendat edellä, sitä Edustus perässä.. Kontun 50-vuotisjuhlien yhteydessä pelattu Legendojen-peli Lahden Reipasta vastaan keräsi Rinttarin lehtereille hulppean väkimäärän eli rapiat 700 katsojaa.

Kontu- Reipas 4-1 (3-1)

Vuorelat, Kajanderit & kumppanit näyttivät yleisölle että homma toimii mallikkaasti edelleen vihreällä veralla ja lopusta huolehti sitten Legendojen nuorisokaarti etunenässään Tukiaisten veljekset Mako ja Miikka sekä Lempisen Junnu..

Tämän huippu-urheilu pläjäyksen jälkeen kohtasivat sitten toisensa samojen seurojen nykyiset edustusjoukkueet. Kotijoukkue lähti otteluun kuuluisat "apinat olkapäillä" fiiliksellä, sillä neljä edellistä peliä sarjassa olivat tuottaneet vain yhden sarjapisteen sekä ison repullisen pettymyksen tuntemuksia.

Juhlapeliin Kontu sai kuitenkin hyvän latingin päälle heti alkuun ja kun tällä kertaa myös viime peleissä pahiten tökkinyt osa-alue eli viimeistely saatiin kuosiin, niin mukavatahan sitä silloin on pelata..

Vajaa kymppi peliä takana, kun Rantalan Saken skote kuudestatoista kutittelee tolppaa, mutta epäonneksemme kuitenkin väärältä puolelta. Viitisen minuuttia tästä ja Häppölän Joni hakee laukauksellaan takanurkkaa, Reipas-vahti Tom Hellqvist venyttää kuitenkin kättään väliin, irtopallossa kuitenkin ekana Leevi Miskala ja pallo varmasti maaliin,15.min ja 1-0.

Viisi minuuttia myöhemmin Kontu saa taas aihetta juhlaan, Markus Venäläisen antama kulmapotku leijaa taka-alueella, josta Joni Palomäki puskee pelivälineen roikkuna Reipas-maaliin yli Hellqvistin ja muun pelaajaryppään. 21.min ja 2-0.

Vierasjoukkueen kavennus syntyy 26.peliminuutilla, kun sivurajalinko Roope Suonion heitto aiheuttaa hämminkiä kotijoukkueen maalinedustalla, Christos Zavros torjuu ekan pallon puolittain, mutta kakkospalloon kurottaa Jussi Juurikka ja pallo lipuu ärsyttävän hitaasti Kontu-maaliin, 2-1.

Mutta Kontu iskee vielä kerran ennen taukoa, nimittäin Sakke Rantala pyörittää kulmalipun tuntumassa vastustajan solmuun ja etenee vauhdilla pallon kanssa boksiin, seuraava Reipas-peluri onnistuu sitten jo pysäyttämään Saken, mutta sääntöjenvastaisin ottein eli pallo pilkulle. 43.min ja 3-1 Joni Häppölä.

Toisella puoliajalla Kotijoukkue istui edelleen pääosin pelissä kuskin paikalla ja kun vielä Reipas-pelurien suut kävivät huomattavasti enemmän kuin jalat, niin Kontu palasi parin kuukauden korpivaellukseltaan voittojentielle lukemin 4-1. Päätösnumerot syntyivät aivan pelin loppuhetkillä, kun vaihdosta kentälle tullut Riku Hellanto vapauttaa syötöllään Joni Häppölän keskeltä yksin läpi, 90.min ja 4-1.

Kontun pelit jatkuvat jo tulevana perjantaina, silloin Kontu saapuu HerTon vieraaksi suht tuttuun ympäristöön eli Rinttarin hornankattilaan..

 

Kontu: Christos Zavros- Jan Ramstedt, Joni Palomäki, Patrik Borg, Rasmus Ruismäki (81. Jere Palomäki) - Sakari Rantala, Clinton (81. Riku Hellanto), Markus Venäläinen, Leevi Miskala (67. Joona Tukiainen)- Markus Tukiainen (67. Roope Rahikka), Joni Häppölä

Kuvat: Jussi Eskola