NJS isännöi Kontua lauantaina

6.10.2017

Kauden viimeiset treenit ja pukukoodi...
Kauden viimeiset treenit ja pukukoodi...

Kontun edustusjoukkue matkaa lauantaina Klaukkalaan paikallisen NJS:n vieraaksi.

Kotijoukkueella on ottelussa vielä kovat panokset, voitolla tai tasapelillä NJS voi nousta vielä lohkoykköseksi, mutta toki tämä skenaario vaatii Reippaalta apuja samaan aikaan Laajasalossa pelattavassa ottelussa.

Kontu vastaavasti voittamalla ottelun varmistaisi lohkon "pronssimitskut" ja vierasvoiton myötä myös LPS:n sarjanousu Kakkoseen saisi viimeisen sinetin.

Kontu pääsee siis lähtemään varsin vapautunein mielin kauden viimeiseen koitokseen, isoin huolenaihe olikin Klaukkalan juomavesi, johon ei ole viime aikoina ollut luottamista. Vieraanvarainen isäntäjoukkue tarjoutui kuitenkin tarjoamaan veden tilalle paikallisen panimon virvokkeita, joten sekin huoli on pois päiväjärjestyksestä..

Tosin yhtä vierasjoukkueen nuorehkoa hyökkääjäpelaaja on vahvistamattojen tietojen mukaan kotioloissa uhkailtu jopa useamman viikon maksalaatikko-kuurilla, eli kyllä siellä NJS-leirissä myös henkinen sodankäynti osataan..

Kontun riveissä Joni Häppölä on ollut tulikuumassa maalivireessä viimeiset viikot ja kaiken kaikkiaankin "Häpi" on naputellut kaudella jo 28 osumaa, jolla ollaan myöskin hyvin lähellä Kolmosen maalikuninkuutta kaudella 2017. Nähtäväksi jääkin saadaanko tuohon maalimäärään lauantaina vielä täppä tai jopa pari lisää.

Tervetuloa siis lauantaina Nurmijärven kunnan suurinpaan taajamaan Klaukkalaan seuraamaan kuinka Kontu pysyy Palokärkien vauhdissa vai pysyykö sittenkään?

Lauantaina klo 16.15 NJS - Kontu, Klaukkalan urheilupuiston tekonurmi