P03 pelaa ELL:ssä kaudella 2018!

13.10.2017


P03/sininen nousi ELL jatkosarjaan täksi syksyksi. Nyt pelit on pelattu, ja taskussa paikka ensi kevään Etelä-Länsiliigaan.

Syyskausi ollut tapahtumarikas. Alun moninumeroisten voittojen jälkeen tahti hiukan hidastui, mutta lopussa kovia vastustajia vastaan saatiin peli taas omiin käsiin, vaikka vaikeuksien kautta. Sarja oli tasainen ja sarjan loppupuolella on nähty, että jokaisella pelillä on merkitystä. 

Viime kevään aluesarjasta P14 ELL-jatkosarjaan noussut Kontu on sarjan kärjessä, kun osalla joukkueista on viimeinen peli vielä pelaamatta.

Valmentajat Harri Koskinen ja Riku Remes ovat saaneet poikiin puhtia kokon kauden. Viimeisen matsin taistelufiiliksestä vastasivat Harrin poissa ollessa Riku, Kimmo Virtanen ja Niko Kettunen, jotka saivat erityisesti puoliajan jälkeen poikiin vauhtia. 0-2 tappioasema käännettiin 4-3 voitoksi!

Kausi oli menestyksekäs. Sinisten valmennuksesta vastaava Harri Koskinen sanoo, että pelaajamateriaalin kapeus on ollut suurin haaste kauden aikana. Harri haluaakin nostaa hattua pelaajille, jotka ovat tästä huolimatta jaksaneet tehdä parhaansa koko kauden ajan, ja tulosta on tullut. Tähän kauteen voidaan olla tyytyväisiä, ja nyt katse onkin jo kohti kautta 2018.