Kauden 2017 päätösjuhlassa palkittiin vuoden onnistujia

8.11.2017

F7-E11 palkittuja
F7-E11 palkittuja
D12-A palkittuja
D12-A palkittuja
Vuoden tyttö- ja poikapelaaja sekä maalivahti
Vuoden tyttö- ja poikapelaaja sekä maalivahti
Taitokisamitalisteja
Taitokisamitalisteja
Vuoden juniorivalmentaja
Vuoden juniorivalmentaja

Sunnuntaina päätettiin kausi 2017 palkitsemistilaisuuteen. Palkintoja saivat joukkueiden onnistujat, Vuoden tyttö- ja poikapelaaja sekä maalivahti. Myös vuoden juniorivalmentaja ja vuoden joukkue palkittiin.

Juhlan alkuun pääsimme yhdessä "fiilistelemään" Vuoden Grassrootsseura -palkintoa. Jokainen seuramme pelaaja, toimihenkilö ja vanhempi on ollut mahdollistamassa tämän palkinnon saaamista ja palkinnosta kuuluu KIITOS ihan jokaiselle. 

Joukkueiden onnistujia palkittaessa kriteerit ovat moninaiset. Palkittujen joukossa on joukkueiden tsemppareita, tunnollisia treenaajia, kauden aikana eniten kehittyneitä, todellisia joukkuepelaajia jne. 

Vuoden tyttöpelaajana palkittiin Nea Vainikainen. Nea on motivoitunut harjoittelija, jonka asenne on kohdallaan. Hän antaa kaikkensa omalle joukkueelle. Hän on noussut myös naisten edustusjoukkueen pelaavaan kokoonpanoon 15-vuotiaana. 

Vuoden poikapelaaja on Kailash Bhandari. Kailashilla on asenne kohdillaan ja tekee myös ympärillään olevista parempia. Hän on tunnollinen joukkuepelaaja sekä potentiaalinen aluejoukkuetason pelaaja. 

Vuoden maalivahdiksi valittiin Grigoriy Kojonen. Grigoriy ono ttanut suuria kehitysaskelia niin teknisen osaamisen kuin myös taktisen osaamisen saralla. Hän on hyvä ja motivoitunut harjoittelija, joka kannustaa niin joukkuekavereitaan kuin nuorempia maalivahteja tekemään parhaansa. Grigory menee pilke silmäkulmassa ja täysillä eteenpäin jokaisessa pelissä sekä harjoituksissa.

Vuoden juniorivalmentaja on Heidi Norris. Heidin kasvatuksellinen osaaminen on huippuluokkaa. Hän on innostunut ja kiinnostunut oppimaan lisää. Hän huomioi ja arvostaa jokaista pelaajaa. Heidi ohjaa, valmentaa ja kasvattaa jokaista pelaajaa laadukkaasti pelaajan taitotasosta riippumatta

Vuoden joukkueeksi valittiin P06. Ikäluokan vastuuvalmentaja huolehtii samalla tavalla koko ikäluokasta ja kaikista pelaajista. Ikäluokassa ei ole kiinteitä treeni, peli tai tasoryhmiä. Ikäluokassa kaikilla pelaajilla on mahdollisuus harrastaa omalla tasollaan ja kaikkien pelaajien kehittymisestä huolehditaan yhtä hyvin ja samalla tavalla.  Pelaajien kesken vallitsee hyvä joukkuehenki, joka näkyy myös ulospäin.