Miesten syyskierros starttaa perjantaina kotiottelulla

26.7.2018

Kontu saa syyskierroksen avausotteluunsa Rinttarille vieraita Vantaan pääkaupungista eli TiPSin Tikkurilasta. 

Joukkueiden kevätkierroksen kohtaaminen Tikkurilassa huhtikuussa päättyi runsaslukuisen kotiyleisön suureksi riemuksi TiPSin 3-1-kotivoittoon. Tuolloin kotijoukkueen maaleista vastasivat Visar Tahiri, Waltteri Koivunen sekä Markus Eklund, Kontun 1-1-tasoituksen värkkäsi Joni Häppölä.

TiPS ei muutoinkaan kevätkierroksella pisteitä muualle juurikaan jaellut, ainoastaan yksi tappio sekä yksi tasapeli rasitteena oikeuttaa sarjataulukossa kakkosijaan vain kaksi pistettä sarjakärki VJS:n takana.

Kontu sen sijaan pudotteli pinnoja keväällä sinne tänne ja vielä tonnekkin, sen seurauksena Top-3 sijoitukset lohkosta on sinipaitojen syytä unohtaa, ihan "tykki-syksyllä" neljäntenä taulukossa oleva EsPa on vielä kiinni kurottavissa. Mutta jos kevätkierroksella nähdyt ailahtelevat otteet saavat jatkoa myös syyskierroksen peleissä, niin Kontun kundeilla voi olla edessään vielä suht tukalia hetkiä, nimittäin ei se putoamisviivakaan turhan kaukana siellä takana ole..

Kevätkierroksen jälkeen joukkueiden maaleista eniten ovat tehneet tutut nimet, kotijoukkueen Joni Häppölä 11 rysää ja vierailijoilta Jeve Tolppa 6 uunia.

Perjantaina siis Rinttarin sametilla vastakkain sarjaseiska Kontu ja sarjakakkonen TiPS.

Tervetuloa siis silloin lehtereille itseäsi parempaan seuraan ja tuo kaverisikin, jos olet sellaisen jostain sattunut itsellesi löytämään..

Klo 19.15 Kontu - TiPS