FC Kontun valmennuspäällikkö vaihtuu

16.11.2018


FC Kontun valmennuspäällikkönä vuoden 2017 alusta toiminut Niklas Pippingsköld siirtyy uusiin haasteisiin.

Jatkossa Niklas keskittyy valmentajana pelaajien kehittämiseen ja aloittaa uudessa seurassa päätoimisena valmentajana tammikuussa 2019. Hän jatkaa FC Kontun valmennuspäällikkönä marraskuun loppuun ja on joulukuun ajan vuosilomalla ja ylityövapaalla.

 

Pippingsköld on viimeisen kahden vuoden aikana ollut mukana kehittämässä seuran strategisia linjauksia ja jättää seuralle perinnöksi valmennuslinjan; Kontu-polun, jonka jalkautus joukkueiden arkeen jatkuu myöhemmin rekrytoitavan uuden valmennuspäällikön alaisuudessa.

 

- Kuluneen kahden vuoden aikana olemme saaneet FC Kontussa paljon aikaan, toteaa Pippingsköld. Käynnistetyn strategiatyön ansiosta seuralla on nyt kirjatut arvot, visio ja missio toimia laadukkaana kasvattajaseurana. Seuralle on rakennettu eri ikävaiheiden omat kokonaisvaltaisen valmennuksen päälinjat, jotka tuovat vakautta ja ammattimaisuutta joukkueiden arjen toimintoihin. Tämän lisäksi seuraan on palkattu tämän ajanjakson aikana päätoiminen maalivahtivalmentaja, lapsuusvaiheen junioripäällikkö sekä toiminnanjohtaja.

 

FC Kontu kiittää Niklas Pippingsköldiä erinomaisesta työstä seuran kehittämiseksi ja toivottaa hänelle menestystä valmentajapolulle!