FC Kontu hakee päätoimista talenttivalmentajaa

28.11.2019

FC Kontu on Mellunkylän alueella toimiva elinvoimainen, kehittyvä ja tavoitteellinen jalkapalloseura, joka panostaa joukkueiden päivittäiseen tukemiseen. Seura on rakentanut Jakomäkeen harjoitushallin ja Kurkimäkeen tekonurmikentän, jotka takaavat erinomaiset harjoitusolosuhteet vuoden ympäri.

FC Kontu haluaa jatkossa panostaa enemmän myös pelaajien toimintaympäristön kehittämiseen ja sen mahdollistamiseksi haemme päätoimista talenttivalmentajaa. Seuran strategisena tavoitteena on taata jokaiselle tytölle ja pojalle mahdollisuus tavoitella jalkapallossa omaa huippuaan ja sen saavuttaminen edellyttää seuran päätoimisten jatkuvaa tukea pelaajien ja valmentajien arjessa.

Haluamme palkata jalkapalloon ja pelaajien kehittämiseen intohimoisesti suhtautuvan talenttivalmentajan, joka haluaa olla rakentamassa FC Kontun pelaajakehityslinjaa, tarttuu rohkeasti uusiin tehtäviin ja haastaa päivittäin harjoituskentällä itsensä ja pelaajat.

Talenttivalmentaja toimii tiiviissä yhteistyössä seuran valmennuspäällikön ja joukkueiden vastuuvalmentajien kanssa ja vastaa motivoituneiden pelaajien laadukkaan arjen kehittämisestä.

Harjoitukset ovat talvikaudella Jakomäen kuplassa ja Kartanon kentällä Vuosaaressa ja kesällä harjoitellaan Vesalassa, Kurkimäessä ja Kontulassa. Työaika painottuu iltaan ja viikonloppuihin.

Edellytämme talenttivalmentajalta vähintään UEFA B-lisenssiä, hyviä vuorovaikutustaitoja, tietotekniikkaosaamista ja kykyä tehdä tiimityötä.

Lisätietoja 

Valmennuspäällikkö Topi Leinonen topi.leinonen@fckontu.fi p. 044 9840544

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoive 18.12. mennessä topi.leinonen@fckontu.fi.