FC Kontu T1617

Tervetuloa tutustumaan iloiseen joukkueeseemme!

Joukkueessa pelaa reilu 10 innokasta jalkapalloilijaa, mukaan mahtuu uusia pelaajia!

Joukkue on perustettu huhtikuussa 2022 ja otamme mielellämme uusia pelaajia mukaan iloiseen joukkoomme. FC Kontussa jokaisella lapsella on oikeus osallistua ja kehittyä itselleen sopivalla tavalla. Halumme tarjota myönteisiä oppimiskokemuksia, koska ne ovat keskeisessä osassa lapsen kasvun ja kehityksen tukemisessa. Myös pettymysten käsittely turvallisessa ympäristössä tukee lapsen itsesäätelytaitojen kehittymistä. Toiminta tapahtuu jalkapallon ehdoilla, mutta kasvatuksellisuus ja suvaitsevaisuus ovat tärkeä osa toimintaamme.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Toni Forsten. Vastuuvalmentajalta saat tietoa joukkueen toiminnasta ja harjoittelusta.

Vastuuvalmentaja Toni Forsten

s-posti: toni.forsten@fckontu.fi

Harjoitukset

Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa:

Kesäkauden harjoitusvuorot
  • Tiistaisin, 18.-19.00, Vesala
  • Lauantaisin, 14.-15.00, Vesala

Kustannukset

Uusilla pelaajilla on kahden viikon ilmainen kokeilujakso
  • Seuramaksu maksetaan kerran vuodessa
  • Toimintamaksu 30 €/kk
  • Lisenssi ja vakuutus 32 €/vuosi (Jos pelaajalla on oma vakuutus, tulee pelaajan ostaa vain lisenssi.)
  • Seuravarusteet hankitaan itse Intersport Eastonista.

Joukkueemme tavoitteena on, että lapsi rakastuu ja innostuu liikunnasta sekä jalkapallosta. Haluamme tarjota ympäristön, jossa pienellä pelaajalla on mahdollisuus kehittyä pelaajana sekä muissa taidoissa. Pelaamme reilusti ja ystävällisesti sekä tähtäämme yhteistyöhön ja yhdenvertaisuuteen pelaajien kesken. Tsemppaamme jokaista pientä pelaajaa kehittymään juuri hänelle sopivalla ja parhaimmalla tavalla.

Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen, vain vastuuvalmentaja on seuran palkkaama. Vanhemmille on tarjolla paljon erilaisia rooleja kuten valmentaja, joukkueenjohtaja, huoltaja, taloudenhoitaja, tapahtumavastaava jne.

Ilmoittaudu kokeilujaksolle

Tervetuloa mukaan T1617 joukkueeseen!