FC Kontu P11

Tervetuloa tutustumaan joukkueeseemme!

P11 joukkueessa pelaa noin 80 poikaa, jotka ovat syntyneet vuonna 2011. Haluamme tarjota mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa sekä vasta-alkajille että jo pidempään pelanneille. Joukkue on yhtenäinen ryhmä yhden vastuuvalmentajan johdossa. Vastuuvalmentajan apuna on useita valmentajia ja apuvalmentajia, kaksi joukkueenjohtajaa ja muita toimihenkilöitä.

Toimintamme on organisoitu kahteen pelaajapolkuun, kolmeen harjoitusryhmään ja viiteen peliryhmään, joten kaikille löytyy oman tavoitteen ja tason mukaista toimintaa. Haluamme joukkueessamme varmistaa myös reilun pelin ja ystävällisyyden, jonka takia pelaajien yhteistyöhön ja ryhmähenkeen panostetaan. Joukkueeseemme ovat tervetulleita kaikki liikkumisesta ja jalkapallosta innostuneet pojat!

Joukkueemme tavoitteena on, että jokainen joukkueen pelaaja saisi positiivisen kokemuksen ja intoa liikkumiseen sekä jalkapalloon. Pidämme joukkueessamme kiinni seuran arvoista tasavertaisuus, yhteisöllisyys, suvaitsevaisuus ja kunnioitus. Pelaamme ja toimimme jalkapallon ehdoilla, mutta samalla pyrimme kehittämään myös pelaajien muita arvoja. Tsemppaamme jokaisen pelaajan kohti omia tavoitteitaan ja pidämme huolen, että jokaisella on mahdollisuus kehittyä pelaajana. Haluamme antaa mahdollisuuden nauttia iloisista urheilukokemuksista joukkueessa, jossa vallitsee hyvä joukkuehenki.

Pelaamme kesällä 2024 P13 Kakkosessa, Kolmosessa, Nelosessa, Vitosessa ja Kutosessa. Talvikaudella pelaamme useita talvisarjoja sekä harjoitusotteluita.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Henri Karhatsu. Vastuuvalmentajalta saat tietoa joukkueen toiminnasta ja harjoittelusta (p. 0503531885, s-posti: henri@karhatsu.com)

Harjoitukset

Kesäkauden harjoitusvuorot kolmessa eri ryhmässä:
  • Maanantaisin, 16-19.00, Kurkimäki
  • Keskiviikkoisin, 16-19.00, Kurkimäki
  • Sunnuntaisin, 16-18.00, Vesala

Kustannukset

  • Seuramaksu vuosittain 250 €/vuosi (Seuramaksu alenee aloituskuukauden mukaan.)
  • Toimintamaksu 40 €/kk
  • Lisenssi ja vakuutus 92 €/vuosi (Jos pelaajalla on oma vakuutus, tulee pelaajan ostaa vain lisenssi 42€)
  • Seuravarusteet tulee hankkia itse Intersport Eastonista.

Maksuasioissa voit olla yhteydessä joukkueenjohtaja Irmeli Eroseen (p. 0503760464).

Uusilla pelaajilla on kahden viikon ilmainen kokeilujakso

Ilmoittaudu kokeilujaksolle Tervetuloa mukaan P11 joukkueeseen!

Seuraa meitä instagramissa!