FC Kontu P12

Tervetuloa tutustumaan iloiseen joukkueeseemme!

Joukkueessa pelaa noin 80 innokasta jalkapalloilijaa, mukaan mahtuu uusia pelaajia!

Joukkueemme on perustettu syksyllä 2018 ja toivotamme kaikki 2012 syntyneet pojat joukkueeseemme tervetulleiksi. Joukkueeseemme toivomme hyvää joukkuehenkeä ja reilua peliä. Koko joukkueelta odotetaan ystävällisyyttä, jonka takia myös pelaajien yhteistyöhön panostetaan. Haluamme tarjota eritasoisia pelejä ja kaksi eri pelaajapolkua, jotta vastaamme mahdollisimma hyvin pelaajan yksilöllistä tasoa. Joukkeeseemme ovat siis tervetulleita kaikki liikkumisesta ja jalkapallosta innostuneet pojat.

Talvikaudella osallistumme Winterliigaan sekä Talviliigaan ja pelaamme harjoitusotteluita. Kesäkaudella osallistumme Palloliiton Etelän alueen sarjoihin ja turnauksiin. Otamme mielellämme vastaan myös harjoitusottelukutsuja.

Joukkueen vastuuvalmentajina toimivat Imran Qureshi ja Enis Hosic. Vastuuvalmentajilta saat tietoa joukkueen toiminnasta ja harjoittelusta.

Vastuuvalmentaja Imran Qureshi

p. 0440890094

s-posti: imran.qureshi@fckontu.fi

Vastuuvalmentaja Enis Hosic

p. 0458502101

s-posti: enis_hosic@yahoo.com

Harjoitukset

Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa:

Kesäkauden harjoitusvuorot ovat Kurkimäen liikuntapuistossa.

Joukkueella on kaksi peliryhmää

  • Keskiviikkoisin, 16.-19.00, Kurkimäki
  • Torstaisin, 16.-19.00, Kurkimäki
  • Sunnuntaisin, 18.-20.00

Kustannukset

Uusilla pelaajilla on kahden viikon ilmainen kokeilujakso
  • Seuramaksu vuosittain 250 €/vuosi (Seuramaksu alenee aloituskuukauden mukaan, paitsi aloittavalla ikäluokalla seuramaksu on 135 €.)
  • Toimintamaksu 55 €/kk
  • Lisenssi ja vakuutus 92€/vuosi (Jos pelaajalla on oma vakuutus, tulee pelaajan ostaa vain lisenssi 42€)
  • Seuravarusteet tulee hankkia itse Intersport Eastonista.

Joukkueemme tavoitteena on, että jokainen pelaaja saisi onnistumisen kokemuksia ja iloa jalkapallon harrastamisesta. Joukkueemme arvoina ovat tasavertaisuus, suvaitsevaisuus ja yhteisöllisyys, joita pyrimme noudattamaan ja kehittämään yhdessä. Urheilullisina tavoitteita on lasten innostuminen jalkapalloon ja liikuntaan. Tätä kautta toivomme, että mahdollisimman monella lapsella säilyisi liikunnallinen elämäntapa läpi elämän. Lasten monipuolisten liikuntataitojen karttumista pidämme tärkeänä, jonka takia harjoitukset pyritään pitämään monipuolisina jalkapallon ehdoilla. Meille mahtuu aina mukaan uusia poikia ja otamme kaikki hyvillä mielin vastaan.

Ilmoittaudu kokeilujaksolle

Tervetuloa mukaan P12 joukkueeseen!

Some

Seuraa meitä instagramissa ja youtubessa !