FC Kontu P13

Tervetuloa tutustumaan iloiseen joukkueeseemme!

Joukkueessa pelaa noin 50 innokasta jalkapalloilijaa ja mukaan mahtuu aina uusia pelaajia!

FC Kontu P13 on perustettu huhtikuussa 2019. Mukaamme mahtuu uusia jalkapalloharrastuksesta innostuneita pelaajia. Harjoittelemme kolme kertaa viikossa kahdessa eri ryhmässä seuran 8v8 vaiheen mukaisesti. Lisäksi osallistumme harjoitusotteluihin, sarjapeleihin ja turnauksiin. Joukkueessamme toivomme hyvää joukkuehenkeä ja reilua peliä. Haluamme tarjota eritasoisia pelejä, jotta vastaamme mahdollisimman hyvin pelaajan yksilöllistä tasoa. Tervetuloa tutustumaan joukkueeseemme.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Emma Manninen. Vastuuvalmentajalta saat tietoa joukkueen toiminnasta ja harjoittelusta.

Vastuuvalmentaja Emma Manninen

p. 0403528610

s-posti. emmu83@hotmail.com

Harjoitukset

Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa.

Kesäkauden harjoitusvuorot
  • Maanantaisin, 17.-19.00, Vesala
  • Tiistaisin, 17.-19.00, Kurkimäki
  • Torstaisin, 17.-18.00, Vesala

Kustannukset

Uusilla pelaajilla on kahden viikon ilmainen kokeilujakso
  • Seuramaksu vuosittain 250 €/vuosi (Seuramaksu alenee aloituskuukauden mukaan.)
  • Toimintamaksu 60 €/kk
  • Lisenssi ja vakuutus 32 € sisältyy kuukausimaksuun (Jos pelaajalla on oma vakuutus, tulee pelaajan ostaa vain lisenssi.)
  • Seuravarusteet tulee hankkia itse Intersport Eastonista.

Joukkueemme tavoitteena on tarjota jokaiselle pelaajalle mahdollisuus kehittyä omaan huippuunsa hyvässä joukkuehengessä. Haluamme noudattaa toiminnassamme FC Kontun arvoja eli iloisuutta, avoimuutta, vastuullisuutta ja yhteisöllisyyttä. Urheilullisina tavoitteita on lasten innostuminen jalkapalloon ja liikuntaan. Tätä kautta toivomme, että mahdollisimman monella lapsella säilyisi liikunnallinen elämäntapa läpi elämän. Lasten monipuolisten liikuntataitojen karttumista pidämme tärkeänä, jonka takia harjoitukset pyritään pitämään monipuolisina jalkapallon ehdoilla. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan aloituksesta.

Ilmoittaudu kokeilujaksolle!

Tervetuloa mukaan P13 joukkueeseen!

Some

Seuraa meitä Instagramissa !