FC Kontu P14

Tervetuloa tutustumaan iloiseen joukkueeseemme!

Joukkueessamme pelaa reilu 60 innokasta jalkapalloilijaa ja mukaan mahtuu aina uusia pelaajia!

Joukkueemssamme pelaa 2014 syntyneitä poikia ja joukkueemme on perustettu elokuussa 2020. Joukkueessamme kaikilla lapsilla on oikeus harjoitella ja kehittyä itselleen sopivalla tavalla. Huomioimme lasten yksilölliset tarpeet ja pyrimme tarjoamaan onnistumisen kokemuksia sekä turvallisen ympäristön, jossa taitoja voi hioa omassa tahdissa. Kasvatuksellinen lähestymistapa on tärkeässä roolissa toiminnassamme ja pidämme kiinni yhteisistä säännöistämme. Joukkueen toiminta perustuu seuran tukeen ja vapaaehtoistyöhön. Suosittelemme lämpimästi tulemaan seuran taustajoukkoihin, jos vapaaehtoistyö hyvään tarkoitukseen kiinnostaa. Perehdytämme henkilöt työtehtävään asianmukaisesti ja seuran puolesta on tarjolla erilaisia koulutuksia. Ilmottaudu mukaan vapaaehtoiseksi sähköpostilla tai kentän laidalla.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Niko Laakso. Vastuuvalmentajalta saat tietoa joukkueen toiminnasta ja harjoittelusta.

Vastuuvalmentaja Niko Laakso

p. 0445794000

s-posti. niko.laakso@fckontu.fi

Voit olla myös yhteydessä P14 joukkueenjohtajiin tai osoitteeseen FCKontuTP14@gmail.com.

We are happy to provide more information also in English if necessary, please contact FCKontuTP14@gmail.com for further details.

Harjoitukset

Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa:

Kesäkauden harjoitusvuorot
  • Keskiviikkoisin, 16.-18.00, Vesala
  • Torstaisin, 18.-20.00, Vesala
  • Sunnuntaisin, 14.-16.00, Vesala

Kustannukset

Uusilla pelaajilla on kahden viikon ilmainen kokeilujakso
  • Seuramaksu 250 €/vuosi vuosittain (Seuramaksu alenee aloituskuukauden mukaan.)
  • Toimintamaksu 50 €/kk
  • Lisensssi ja vakuutus 32 €/vuosi (Jos pelaajalla on oma vakuutus, tulee pelaajan ostaa vain lisenssi.)
  • Seuravarusteet tulee hankkia itse Intersport Eastonista.

Joukkueemme tavoitteena on tarjota urheilun avulla lapsille eväitä arjessa pärjäämiseen. Erityisesti kiinnitämme huomiota nollatoleranssiin häirinnän ja kiusaamisen osalta, pettymysten sietokyvyn kehittämiseen sekä kunnioituksen osoittamiseen esimerkiksi muille pelaajille ja valmentajille. Haluamme noudattaa toiminnassamme FC Kontun arvoja eli iloisuutta, avoimuutta, vastuullisuutta ja yhteisöllisyyttä. Kokonaisvaltaisina tavoitteina pyrimme siihen, että lapset innostuvat liikunnasta ja jalkapallosta turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Jalkapallosta kiinnostuneet lapset ovat erittäin tervetulleita ja voivat tulla tutustumaan joukkueen toimintaan maksutta kahden viikon kokeilujakson ajaksi. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan aloituksesta.

Ilmoittaudu kokeilujaksolle!

Tervetuloa mukaan P14 joukkueeseen!

Some

Seuraa meitä Instagramissa!