FC Kontu P15

Tervetuloa tutustumaan iloiseen joukkueeseemme!

Joukkueessa pelaa noin 60 innokasta jalkapalloilijaa ja mukaan mahtuu aina uusia pelaajia.

FC Kontu P15 on perustettu huhtikuussa 2021 ja meillä pelaa 2015 syntyneitä poikia. FC Kontussa jokaisella lapsella on oikeus osallistua ja kehittyä itselleen sopivalla tavalla. Halumme tarjota myönteisiä oppimiskokemuksia, koska ne ovat keskeisessä osassa lapsen kasvun ja kehityksen tukemisessa. Myös pettymysten käsittely turvallisessa ympäristössä tukee lapsen itsesäätelytaitojen kehittymistä. Toiminta tapahtuu jalkapallon ehdoilla, mutta kasvatuksellisuus ja suvaitsevaisuus ovat tärkeä osa toimintaamme. Meillä saa kokeilla kaksi viikkoa ilmaiseksi toimintaa. Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen, vain vastuuvalmentaja on seuran palkkaama. Vanhemmille on tarjolla paljon erilaisia rooleja kuten valmentaja, joukkueenjohtaja, huoltaja, taloudenhoitaja, tapahtumavastaava jne.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Niko Laakso. Vastuuvalmentajalta saat tietoa joukkueen toiminnasta ja harjoittelusta.

Vastuuvalmentaja Niko Laakso

p. 0445794000

s-posti. niko.laakso@fckontu.fi

Harjoitukset

Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

Kesäkauden harjoitusvuorot
  • Keskiviikkoisin, 19.-20.00, Vesala
  • Sunnuntaisin, 12.-14.00, Vesala

Kustannukset

Uusilla pelaajilla on kahden viikon ilmainen kokeilujakso
  • Seuramaksu 250 €/vuosi maksetaan kerran vuodessa. (Seuramaksu alenee aloituskuukauden mukaan.)
  • Toimintamaksu 40 €/kk
  • Lisenssi ja vakuutus 32 €/vuosi (Jos pelaajalla on oma vakuutus, tulee pelaajan ostaa vain lisenssi.)
  • Seuravarusteet tulee hankkia itse Intersport Eastonista.

Joukkueemme tavoitteena on, että lapsi rakastuu ja innostuu liikunnasta ja jalkapallosta. Haluamme, että pelaajille syntyy positiivisia kokemuksia liikunnasta. Samalla haluamme turvata jokaiselle pelaajalle mahdollisuudet kehittyä huippuunsa kannustavassa ympäristössä. Toiminta tapahtuu jalkapallon ehdoilla, mutta silti tavoitteena on myös urheilulliseen elämäntapaan kasvattaminen jalkapallon ohella. Meillä on myös nollatoleranssi kiusaamista kohtaan ja pelaajilta vaaditaan ystävällisyyttä sekä kunnioitusta esimerkiksi muita pelaajia ja valmentajia kohtaan. Toivotamme jokaisen jalkapallosta kiinnostuneen mukaan joukkueeseemme.

Ilmoittaudu kokeilujaksolle!

Tervetuloa mukaan P15 joukkueeseen!

Some

Seuraa meitä Instagramissa !