FC Kontu P16

Tervetuloa tutustumaan iloiseen joukkueeseemme!

Joukkueessa pelaa noin 50 innokasta jalkapalloilijaa ja mukaan mahtuu aina uusia pelaajia!

FC Kontu P16 on perustettu huhtikuussa 2022. FC Kontun joukkueessamme haluamme tarjota jokaiselle lapselle mahdollisuuden osallistua ja kehittyä itselleen sopivalla tavalla. Haluamme tarjota myös myönteisiä oppimiskokemuksia, koska ne ovat keskeisessä osassa lapsen kasvun ja kehityksen tukemisessa. Myös pettymysten käsittely turvallisessa ympäristössä tukee lapsen itsesäätelytaitojen kehittymistä. Toiminta tapahtuu jalkapallon ehdoilla, mutta kasvatuksellisuus ja suvaitsevaisuus ovat tärkeä osa toimintaamme.

Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen, vain vastuuvalmentaja on seuran palkkaama. Vanhemmille on tarjolla paljon erilaisia rooleja kuten valmentaja, joukkueenjohtaja, huoltaja, taloudenhoitaja, tapahtumavastaava jne.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Niko Laakso. Vastuuvalmentajalta saat tietoa joukkueen toiminnasta ja harjoittelusta.

Vastuuvalmentaja Niko Laakso

p. 0445794000

s-posti: niko.laakso@fckontu.fi

Harjoitukset

Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa:

Kesäkauden harjoitusvuorot
  • Keskiviikkoisin, 18.-19.00, Vesala
  • Sunnuntaisin, 10.-12.00, Vesala

Kustannukset

Uusilla pelaajilla on kahden viikon ilmainen kokeilujakso
  • Seuramaksu vuosittain 250 €/vuosi (Seuramaksu alenee aloituskuukauden mukaan)
  • Toimintamaksu 30 €/kk
  • Lisenssi ja vakuutus 32 €/vuosi
  • Seuravarusteet tulee hankkia itse Intersport Eastonista.

Joukkueemme tavoitteena on, että lapsi rakastuu ja innostuu liikunnasta sekä jalkapallosta. Seuraamme joukkueemme toiminnassa FC Kontun yhteisiä arvoja ja tavoittelemme hyvää joukkuehenkeä. Haluamme, että jokainen uusi ja vanha pelaaja saa mahdollisuuden kehittyä pelaajan itselleen parhallaa tavalla. Pelaamme jalkapallon ehdoilla, mutta haluamme pitää positiivisen asenteen ja innostaa pelaajia liikunnalliseen elämäntapaan.

Ilmoittaudu kokeilujaksolle!

Tervetuloa mukaan P16 joukkueeseen!