Johtokunta esittäytyy

SIVUA PÄIVITETÄÄN 

Olli Venelampi, puheenjohtaja

 

Ensimmäinen kontaktini Kontun toimintaan oli vähän toistakymmentävuotta sitten, kun poikani aloitti Pikkujättiliigan pelit. Pikkujättiliigan jälken perustettiin -97 syntyneiden poikien joukkue ja päädyin ensin joukkueen rahakirstun vartijaksi ja sitten joukkueenjohtajaksi ja muutaman vuoden päästä myös seuran johtokuntaan.  Kauden2014 alusta olen toiminut seuran puheenjohtajana.

Kontun toiminnassa minua viehättää yhdistelmä kylähenkeä ja suuren kaupungin tiivistä kilpailua. Kontulinjan malli, jossa ikäluokka toimii yhtenä joustavana ryhmänä huomioiden sekä kilpailulliset tavoitteet että harrastusliikunnan on välillä haastava mutta samalla erittäin antoisa. Arvostan ennenkaikkea sitä, että Kontussa jokaisen joukkueen ja myös seuran toiminta perustuu vapaaehtoisten toimijoiden panokseen yhteisten tavoitteiden puolesta.

 

Jenni Hjelt, sihteeri / viestintävastaava / joukkueenjohtajakouluttaja

 

Olen ammatiltani sairaanhoitaja, mutta helmikuun 2014 alusta olen toiminut HUS:ssa päätoimisena pääluottamusmiehenä. Yhdistys- ja järjestötoiminta taitaa olla vähän verissä, monessa on oltu mukana jo melko kauan.

FC Kontun toimintaan tulin mukaan pikkuhiljaa. Poikani Aapo aloitti Pikkujättiliigassa 5-vuotiaana, ja liittyi heti P02 ikäkausijoukkueeseen, kun se perustettiin v. 2008. Olen toiminut joukkueenjohtajana vuodesta 2010, kuten myös P02-joukkueen järjestämän Helmi Grilli-turnauksen turnausvastaavana. Puolisoni on pitkän linjan kontulainen, joten Kontu oli itsestään selvä valinta jälkikasvun seuraksi.

Futis on vienyt mennessään, ja innostus lajiin ja seuran toiminnan kehittämiseen toi johtokuntaan, jossa menossa on toinen kausi, neljäs vuosi. Toimin vuonna 2016 johtokunnan sihteerinä ja paneudun johtokunnan toiminnassa erityisesti viestintään ja tiedotukseen. Toimin myös seuran joukkueenjohtajakouluttajana.

Tavoitteenani on vaikuttaa seuran viemiseen kokonaisuutena eteenpäin, kilpailullisia asioita unohtamatta, sekä vaikuttaa joukkueenjohtajien toiminnan kehittämiseen ja toiminnan tukemiseen. Vuonna 2013 osallistuin Vapaaehtoisten johtaminen-koulutukseen yhdessä Sanna Varan ja Olli Venelammen kanssa ja kouluttauduin seuran joukkueenjohtajakouluttajaksi.

Johtokuntatyöskentelyltä odotan paljon uutta oppia ja näkökulmia ja mahdollisuutta olla vaikuttamassa siihen, että Kontussa kaiken tasoisilla pelaajilla on hyvä olla ja pelata sekä toimijoilla mahdollisimman hyvät toimintaedellytykset. Unohtamatta sitä, että seuran profiilia erityisesti lähialueilla tulee pitää yllä, jopa nostaa.

Markku Rahkonen, talousvastaava

 

Ensimmäinen muistoni FC Kontusta on 80-luvulta, kun juuri Sipoosta muuttaneena huomasin muutaman koulukaverini harrastavan futista, koska kävivät säännöllisesti treeneissä talvellakin. Kontulan urheilupuistossa oli jo tullut käytyä pelaamassa lätkää noin vuonna -75 Kontulan Jokereita vastaan, siitä muistikuvani on tosin aika hatara. Kiskaa ei ainakaan ollut.

Lapsena eri lajikokeiluista erityisesti muistuu mieleeni jalkapallotreenit noin 8-vuotiaana aloittelevana maalivahtina, kun jo edesmennyt Kai Pahlman näytti miten banaanipotku tehdään isoon maaliin. Kerroin valmentajalle että enhän voi mitenkään torjua ku se vetää aina ylänurkkaan… Vastaus oli että sun pitää kasvaa ja harjoitella!  

Pitkän hiljaiselon jälkeen piti sitten saada esikoispojalle "ohjattua urheilullista toimintaa", joten tulimme tuttavan vinkistä FC Kontun Pikkujättiliigaan, ja oltiin taas Rinttarilla. P98- joukkue perustettiin 2004 ja pian huomasin olevani joukkueenjohtajana. Nyt yli vuosikymmen myöhemmin toinen poikani harjoittelee jalkapalloa innolla P06:ssa.

Kontun johtokunnassa aloitin vuonna 2006. Viimeiset vuodet seuran talousvastaavana olen vahtinut että seuran toiminta on taloudellisesti suunnitelman mukaista.

Jukka Forsman

 

Esittely tulossa...

Jari Grönberg

 

Olen ollut seuran toiminnassa mukana noin kolmekymmentä vuotta. Muutamia vuosia olen ollut palkkavalmentajana myös muissa seuroissa, kuten Viikkareissa - mutta olen aina maksanut Kontu jäsenmaksun. Olen siis ollut pääosin valmentajana, pari ryhmää vetänyt A junnuiksi + noin 7 vuotta Kontu/LA:n (3 ja 4 div:) vastuuvalmentajana. Joukkueenjohtaja hommia unohtamatta ja Kontu Naisjalkapallon mukana olen myös ollut valmentajana ja joukkueenjohtajana. Vastaan seuran markkinoinnista ja varainhankinnasta (vinkkejä saa antaa). Nykyinen hommani on  Kontu / edustukseen managerinä olo - siis joukkueen rakentaminen valmennuksen kanssa ja talous. Johtokunnassa olen nyt toista kertaa, aikaisempi kerta oli silloin kun seuralla oli todella tiukat paikat. Niistäkin selvittiin ja nyt seuran talous on hyvällä ja turvallisella mallilla. Seuratyöstä olen saanut monia hyviä ystäviä, ja se ystävyys on kestänyt vuosia - ja uskon että kestää myös sen jälkeen kun jalat ei kanna enää kenttien laidoille.

Jos jotain, niin aina voi soittaa. 050 - 52 42 000 / JG

Riikka Vartiainen

 

Esittely tulossa...

Veijo Vainionpää

 

Esittely tulossa...