Kontun korpivaellus jatkuu..

18.5.2014

Kolmosdivarikautensa vaisusti aloittanut Kontu kohtasi perjaitai-iltana Keski-Espoon tekonurmella EBK:n.

EBK- Kontu 4-0 (1-0)

 

Kontun alku olikin ottelussa lupauksia herättävä, mutta loppua kohden pelaaminen lässähtikin kuin pannukakku. Tuliaisina siis sarjapisteiden sijaan vain tappion karvasta kalkkia.. Kun saat pataasi lukemin 0-4, ei pitäisi jossitella. Mutta jos nyt kuitenkin jossiteltaisiin.. Kysymys kuuluukin, minkälaisen käsikirjoituksen ilta olisi saanut, JOS vierasjengi olisi tehnyt edes yhden osuman omista maalipaikoistaan ottelun alkupuoliskolla, tontteja oli ihan riittävästi, mutta kun ei niin ei.

Kotijoukkue sen sijaan näytti melkeinpä ekasta paikastaan mallia maalintekoon, EBK hyödyntää 3vs2 hyökkäyksen suoraan kuin oppikirjasta, 27 min ja 1-0. Kotijoukkueen johtomaali sotki Kontun pelaamista selvästi, otteisiin tuli heti ylimääräistä puristusta ja vastaavasti EBK sai luonnollisesti lisää virtaa nihkeän alun jälkeen.

Ottelun lopullinen kulminaatiopiste oli sitten Kontu topparin karmaiseva moka ja siitä seurannut todellinen lahjamaali kotijoukkueelle, 60 min ja 2-0. Tätä taka-iskua ei Kontun henkinen kantti valitettavasti kestänyt, vaan valmiiksi vuotanut itseluottamus ilmapallo tyhjeni viimeistään tässä vaiheessa lopullisesti. Kotijoukkueen peli-ilo oli sen sijaan kohdallaan ja riemua lisäsi todella tyylikäs vaparimaali, 76 min ja 3-0. Muutama minuutti tästä ja numerot jo murhaavat 4-0. Nämä olivat myös loppulukemat. Kontun peliesitys oli kolmijakoinen, 0-30 min hyvää, mutta maalit jäi puuttumaan, 30-60 min tyydyttävää, 60-90 min tuskaista kärvistelyä.

Sitten puhdasta laji matematiikkaa, nollalla tehdyllä maalilla kuulemma harvemmin matseja voittaa ja neljällä päästetylläkään venytään edes tasapeliin..

Perjantaina sitten edessä nurmi-avaus ja vastassa LoPa, tervetuloa Rinttarin lehtereillä katsomaan aukeaako kotijoukkueen hanat vai jatkuuko synkkä korpivaellus..

Kontun kokoonpano: Christos- Jyri, Jani, Mika, Aris- Juho (68. Janne), Make, Japa (74. Ansu), Viorel (81. Marco)- Kenan (60. Amin), Simo