FC Kontun B-juniorit nousivat 1-divisioonaan

30.6.2016

Tiistaina pelattiin b-junioreiden nousukarsintaottelu ikäluokan 1-divisioonaan. FC Kontu oli saavuttanut paikan otteluun voittamalla oman kakkosen lohkonsa ja vastaan asettui toisen lohkon voittaja Hjk/West. Ottelu pelattiin Kontun kotikentällä tämän ollessa parempi ykkönen lohkovoittajien vertailussa. Systeemi oli selvä, voittaja 1-divisioonaan ja hävinnyt jatkaa vielä karsintoja. Tarvittaessa siis pelataan ratkaisuun asti mahdollisine jatkoaikoineen ja rankkarikisoineen.

Kontu aloitti ottelun pirteästi ottaen heti kuskin paikan ja painoi peliä vastustajan päätyyn. Hyvin valmistautunut joukkue olikin päättäväinen ja ensimmäisen puoliajan puolessa välissä oli jo ratkaisun makua, kun kotijoukkue johti jo 3-0. Näissä numeroissa mentiin myös puoliajalle. Toinen jakso oli myös varmaa ja jopa yllättävän selkeää dominointia kotijoukkueelta panoksen ollessa kuitenkin nousu. Lopulta kotijoukkue vei ottelun tennisnumeroin 6-0 kypsällä ja vakuuttavalla esityksellä.

Näin FC Kontulle siis syyskierrokseksi B-junioreiden ykkösdivisioona paikka 8 vuoden tauon jälkeen. Onnittelut joukkueelle !

FC Kontun b-juniorit ovat toimineet koko kauden yhdessä A-junioreiden kanssa. A-juniorit ovat vastaavan tilanteen edessä ensi lauantaina Kotkassa Karhulan nurmella, kun vastaan asettuu A-junioreiden nousukarsintaottelussa paikallinen PeKa. Tästäkin noususta taistelee myös moni B-juniori-ikäinen pelimies ja toivottavasti tiistain kokemuksesta ammennetaan lisää itseluottamusta tulevalle lauantaille.

Syyskierrokselle B-junioreihin mahtuu vielä muutama sitoutunut pelimies ja samoin A-junioreihin. Joukkueet toimivat yhdessä ja B-ikäisillä on mahdollisuus pelata myös A-pelejä. Lisäksi joukkueilla on suora linkki myös seuramme edustusjoukkueeseen, jossa onkin talven ja kesän aikana ollut mukana useampikin A- ja B-juniori. Mikäli siis olet kiinnostunut FC Kontun B- ja A-junioreista, olet sitoutunut ja motivoitunut pelimies niin ole yhteydessä joukkueen valmennukseen.