FC Kontun A-juniorit nousivat ykkösdivisioonaan !

6.7.2016

Viime lauantaina pelattiin A-nuorten ykkösdivisioonan nousukarsintaottelu Kotkan Karhulassa, johon paikkansa olivat raivanneet omista lohkoistaan paikallinen PeliKarhut ja FC Kontu. Kontun A-pojat lähtivät hakemaan B-poikien esimerkin mukaisesti seuralle toista junioreiden paikkaa liiton sarjoihin viikon sisään.

Hyvin latautunut Kontun ryhmä aloittikin pelin päättäväisesti. Reilu kymmenen minuuttia ja vierailulla ollut Kontu olikin tehnyt jo kaksi näyttävää maalia ja määräsi täysin pelin tahdin. Ensimmäinen puoliaika sujui täysin sinisten hallinnassa, vain jakson viimeiset kymmenen minuuttia olivat hieman huonompia, PeKan saadessa muutaman erikoistilanteen kulmapotkujen ja sivuvapareiden myötä. Nämä eivät kuitenkaan aiheuttaneet mitään ongelmia Kontulan pojille.

Toisella puoliajalla hyvä ote jatkui. Kontu hyökkäykset jatkuivat ja ennen jakson puoltaväliä niitattiin jo kolmas maali. Tämänkään jälkeen ei mihinkään varmisteluun sorruttu vaan Kontu painoi peliä ja loi tilanteita. Enempää maaleja ei kuitenkaan nähty, ja näin päätösvihellyksen kuuluessa oli FC Kontu ottanut jo toisen ykkösdivarin nousun saman viikon sisään ja vieläpä selkein 0-3 lukemin.

Yhdessä b-junioreiden kanssa toimiva ryhmä sai siis huikean viikon kevätkierroksen päätökselle. Ensin B hoiti tiistaina ykkösen paikan ja sitten A lauantaina samoin. Osa pojista pääsi nauttimaan tästä kokemuksesta molemmissa peleissä. Nyt molemmat ikäluokat lataavat hieman akkujaan ja palaavat syyskierrokselle ison haasteen edessä taistelemaan ykkösen paikoista seuralle jatkossakin. Mielenkiintoisia pelejä on tiedossa syksyksi ja molempien ikäluokkien tulevat sarjat näkyvät näistä linkeistä. Sieltä voi futista seuraava bongata tuttujakin seurojen nimiä:

A-ykkösdivisioona https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/2016?&spljp16&APYS&10

B-ykkösdivisioona https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/2016?&spljp16&BPY&4

Molempiin ryhmiin mahtuu mukaan vielä muutama sitoutunut pelimies.  Joukkueilla on suora linkki myös seuramme edustusjoukkueeseen, jossa onkin talven ja kesän aikana ollut mukana useampikin A- ja B-juniori. Mikäli siis olet kiinnostunut FC Kontun B- ja A-junioreista, olet sitoutunut ja motivoitunut pelimies niin ole yhteydessä joukkueen valmennukseen.