Kontulla edessään kauden viimeinen kotipeli

23.9.2016

Kontu kohtaa sunnuntaina kauden viimeisessä kotipelissään Rinttarin nurmikentällä Atlantis FC:n.

Jos on kausi ollut kilpailullisesti todella haastava kotijoukkueelle, niin helpolla ei ole selvinnyt vierasjoukkuekkaan. Toki, sillä erotuksella että Atlantiksella on yhä saumat säilyä Kakkosessa, kun vastaavasti Kontu hakee varmuudella vauhtia ensi kaudella Kolmosesta.

Kevätkierroksen kohtaaminen heinäkuun alkupuolella joukkueiden välillä päättyi sateisella Bolliksella Atlantiksen selkeään 4-1-kotivoittoon, maalintekijöinä Severi Murto kahdesti sekä Aki Tuovinen ja Pierre Nlate, Kontun kosmeettisesta kavennusosumasta vastasi tuolloin Joni Häppölä.

Kontulla on siis tarjolla oiva kalavelkojen maksun paikka sunnuntaina Fana Palmroosin suojateille ja tottahan toki, olisihan kausi mukava  kotiotteluiden osalta lopettaa voitokkaasti.

Tervetuloa siis vielä kerran Rinttarin lehtereille kurkkimaan onnistuuko Kontu nappaamaan kauden kolmannen täyden pistepottinsa vai pitääkö Atlantis tasurilla/ voitolla omat säilymistoiveensa yhä elossa?

Veikkauksen pitkävetolistalta tätä peliä on turha etsiä, ottelu ei ole nimittäin jostain kumman syystä listalle ole eksynyt..

Sunnuntaina 25.9 klo 15.00 FC Kontu- Atlantis FC

Ps. Esiotteluna klo 13.00 A-poikien ykköstä Kontu- HJK