Naisten joukkueisiin haetaan pelaajia!

10.12.2016

Uusia pelaajia kaipaavat sekä naisten 3.-divarissa pelaava edustusjoukkue että 5.-divarissa aloitteleva uusi naisten joukkue.

Naisten edustusjoukkue valmistautuu tulevaan kauteen ja etsii vielä muutamaa pelaajaa. Haluatko treenata ja pelata mukavassa joukkueessa, jossa tehdään asioita tosissaan, muttei totisena niin tule mukaan treeneihin. Talvikaudella harjoittelemme mm. Jakomäen kuplahallissa, eli suojassa tuulelta ja tuiskulta!

Ota yhteys: Jari / gp.jari@kolumbus.fi

050 – 52 42 000

 

Edustusjoukkueen lisäksi uusi naisjoukkue etsii pelaajia 5.divariin. Sarjapelit ovat pääosin Helsingissä, mutta myös uudenmaan puolella käydään. Tavoitteena on löytää joukkueeseen noin 20 peleihin sitoutunutta naista, joilla kaikilla on pelitaustaa. Myös maalivahti on haussa. Arvostamme pelisilmää, taitoa ja joukkuehenkeä! 

Jokainen peli lähdetään voittamaan ja tiukoissa paikoissa kentällä pelaa vahvin kokoonpano. Hampaat irvessä emme kuitenkaan pelaa, eikä lähtökohtaisesti ketään ole tarkoitus istuttaa vaihdossa koko peliä. 

Lisätiedot: uusijengivitoseen@gmail.com ja liittymällä FB-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/177088916033280/?fref=ts