P03 nousee Etelä-Länsiliigaan!

22.6.2017


Etelä-Länsiliigaan pääsy on ollut P03:lle saavuttamaton unelma. Sinisten peliryhmällä lähdettiin kauteen siinä toivossa, että se olisi mahdollista, kun ryhmä oli voittanut Talviliigan, jossa oli mukana myös ELL:ssä pelaavia joukkueita.

Kauden alku ei ollut lupaava, kun P03/sininen hävisi ensimmäisenä vastassa olleelle EPS/Akatemialle. Tuossa vaiheessa ei vielä tiedetty, että se tulee sarjan päätyttyä olemaan sarjataulukossa ainoa joukkue Kontun yläpuolella.

Aluesarja oli hyvin tasainen. Viimeisessä kahdessa ottelussa olisi voitu varmistaa nousu, mutta karvain tappio tuli viimeisessä matsissa. Honka teki voittomaalin pelin viimeisellä minuutilla. Harva uskalsi edes toivoa, että seuraavana päivänä pelattavien matsien tulokset olisivat joukkueelle suosiolliset, joukkuetta kun ei yleensä onni ole suosinut.

Epäusko oli melkoinen, kun tietoon tulivat toisten joukkueiden pelien tulokset. Viisi parasta joukkuetta oli neljän pisteen sisällä toisistaan. Kontu oli toisena, mikä tarkoitti, että joukkue oli sittenkin olleet aivan superhyvä ja päässyt Etelä-Länsiliigaan! 

FC Kontu onnittelee P03/sinistä erinomaisesta saavutuksesta! Pitkään tehty määrätietoinen työ tuottaa tulosta!