Tervetuloa takaisin Kontuun, Antti Muurinen!

29.11.2017

Huimat seitsemän Suomen mestaruutta valmentajana voittanut Antti Muurinen liittyy Kontun miesten edustusjoukkueen ensi kauden valmennusryhmään.

Viime kaudella Helsingin IFK:ta Veikkausliigassa valmentanut Muurinen liittyy toisen sesonkinsa miesten edustuksen päävalmentajana aloittavan Riku Remeksen ensi kauden valmennustiimiin. Joukkue on jo aloittanut valmistautumisen tulevaan kauteen.

Yli 600 pääsarjaottelussa urallaan valmentanut Muurinen aloitti pitkän ja menestyksekkään valmentajauransa juuri Kontussa. Jo "Anan" ensimmäinen kausi kontulalaisten valmentajana oli menestys vuonna 1981, kun hän nosti seuran Kolmoseen. Vain viisi vuotta myöhemmin Muurinen oli johdattaa Kontun SM-sarjaan. Silloin Kemin Palloseura oli kuitenkin vahvempi nousukarsinnassa.

Nyt Muurinen palaa tuttuun seuraan, josta hänen hohdokas valmentajauransa käynnistyi. Suomen A-maajoukkueen pääkäskyttäjänäkin toiminut Muurinen on voittanut huimat seitsemän Suomen mestaruutta lahtelaisen Kuusysin ja HJK:n valmentajana.

Muurinen nähtiin valmennushommissa Rintinpolun kentällä myös viime elokuussa, kun Kontun ja Reippaan takavuosien nimimiehet kohtasivat seuramme 50-vuotisjuhlaottelussa.