Mila Pallassalo jatkaa T2007-2009 ikäluokan vastuuvalmentajana!

16.9.2019


Mila Pallassalo on ollut jo kauden 2018-2019 vastuuvalmentajana T07-09 joukkueessa ja jaktaa myös seuraavan kauden ajan ainakin joukkueen mukana!

Aikaisemmin Mila on ollut seuralla töissä monenlaisissa rooleissa viimeisimpänä tyttöjen junioripäällikkönä. Reilu vuosi sitten hän alkoi opiskelemaan uutta alaa ja täten siirtyi yhden joukkueen vastuuvalmentajan rooliin. Viime keväänä liittyi myös mukaan seuran johtokuntaan. 

"Olen valmentanut aina pääosin tyttöjä ja koen, että valmennusfilosofiani on vahvasti pelaajakeskeinen. Etenkin nykyisessä joukkueessani, jossa on monen ikäisiä ja tasoisia pelaajia tulee kiinnittää paljon huomiota jokaisen pelaajan henkilökohtaiseen kehittymiseen. Pyrin olemaan vaativa ja tiukka valmentaja, joka osaa kuitenkin heittäytyä ja pitää pelaajien kanssa hauskaa kentällä.

Vuosien varrella olen päässyt kehittämään omaa valmentajuuttani monen huikean valmentajan työtä seuraten ja seuralla töissä ollessa pääsikin vuosien varrella kehittymään kovaa vauhtia. Täten minulle on kehittynyt oma näkemys ja omia toimintatapoja, miten haluan toimia kentällä yhdessä valmennustiimin kanssa pelaajien parhaaksi. 

Tulevalta kaudelta odotan erityisesti pelaajien kehittymistä. On ollut hienoa huomata, kuinka pidempään pelanneet ja uudetkin pelaajat ottavat isoja kehittymisen askelia ja sitä mukaan innostus lajia kohtaan kasvaa pelaajilla. Ensimmäinen vuosi tällä yhdistelmä joukkueella ei ollut helppo oikein millään saralla ja odotankin, että saadaan nyt uudella kaudella joukkueen harjoittelu ja pelaaminen oikealle vaativuus tasolle. Nyt on myös parempi tilanne lähteä suunnittelemaan uutta kautta, kun tuntee pelaajat ja valmentajat paremmin. " - Mila kertoo

"Olemme todella onnekkaita, kun saamme Milan tasoisen huippuvalmentajan meidän toimintaan jatkamaan. Mila on kehittänyt yhdessä vuodessa todella paljon T07-09 toimintaa ja samalla kehittää seuraa johtokunta työssään. Milan vahvuutena on pelaakeskeinen valmennus, jossa hän saa jokaisen tytön yrittämään parhaansa ja samalla saa joukkueen valmennustiimin tekemään yhdessä töitä tavoitteiden saavuttamiseksi. Uskon, että toiminta vieläkin parantuu Milan taitavissa käsissä ja tyttöjen kehittyminen jatkuu." - Seuran valmennusvastaava Topi kertoo.