Imran Qureshi P06 ikäluokan vastuuvalmentajaksi kaudelle 2019-2020!

30.9.2019


Imran Qureshi aloittaa P06 ikäluokan vastuuvalmentajana 1.11.2019 ja jatkaa pelaajakehitysvastaavan Ville Suojalan aloittamaa koko joukkueen pelaajakehitys prosessia!

Imranille jalkapallo on aina ollut suuri intohimo ja hän on toiminut jalkapallon parissa pelaajana, valmentajana ja tuomarina. Hän on ollut erittäin kiinnostunut valmentamisesta ja jo pelaajauran ohella hän aloitti valmentamaan 2013 MPS:ssä 2005 syntyneitä poikia. Tuolloin hän kouluttautui silloisen E, D ja C koulutuksen.

"Muutin Amsterdamiin vuonna 2015 opiskelemaan International Sport Management & Business linjaa. Siellä jatkoin valmentamista FC Purmerendissä. Toimin B junioreiden vastuuvalmentajana ja alle 12 vuotiaiden apuvalmentajana. Olin myös osa seuran sisäistä pelaajatarkkailijatiimiä. Lisäksi olin viikonloppuisin tunnetun jalkapallotekniikkakoulun valmennusryhmässä. Siellä parhaat pelaajat monista Amsterdamin pohjoispuolen seuroista tulivat taitotreeneihin" - kertoo Imran

Imranin pelaajaura oli lyhyt. Hän pelasi junioreissa Atlantiksessa, HJK:ssa ja MPS:ssä ja lopulta hän nousi jälkimmäisessä miesten edustusjoukkueeseen. Hollantiin muuton jälkeen pelaaminen joukkueessa loppui.

"Valmentajana ajatusmaailmani on saanut paljon vaikutteita hollantilaisesta jalkapallosta. Tykkään kun joukkueeni pitää pallon ja prässää kovaa pallottomana. Eniten kuitenkin tykkään kun joukkue voittaa. Pelaajia, varsinikin nuoria pitää opettaa pelaamaan jalkapalloa, mutta myös voittamaan. Yksilöihin panostan unohtamatta joukkueen kokonaisuutta. Voittaminen on aina tärkeää ja siihen tähdätään mutta päätavoite on, että pelaajat ja joukkue kehittyy pelaamaan ensin oikein. Joukkuehenki on kaiken A ja O, sillä taataan että jokainen pelaaja on joukkueen mukana niin voitoissa kuin häviöissä." - jatkaa Imran.

"Tavoite kaudelle on tietenkin saada pojat pelaamaan ison kentän (11v11) pelejä. Pelaajien pitää tottua minun rutiineihin, mutta myös minulle on tärkeää oppia pelaajat joukkueena ja yksilöinä. Se tulee olemaan molemminpuolista oppimista. Samalla myös oma peli-identtiteetti pitää löytää seuran valmennuslinjan mukaisesti ja tietenkin olisi tärkeää, että pärjätään peleissä ja turnauksissa." -kertoo Imran joukkueen tavoitteista.

!Tulevaisuuden tavoitteet valmentajana ovat korkealla. Jalkapallo on aina mielessä ja minulle saa aina kentän laidalla tulla juttelemaan treenien ja pelien yhteydessä jalkapallosta tai ihan mistä vaan. Nähdään kentän laidalla! " - Imranin terveiset!

" Olen erittäin tyytyväinen Imranin rekrytointiin. Saimme Villen kautta hyvän vinkin ja nyt meillä on valmentaja, joka haluaa joka päivä kehittyä." - kertoo seuran valmennusvastaava Topi.