Aziz ja Karim Jmaali sopimukseen FC Kontun kanssa

7.3.2020Miesten edustusjoukkue etenee kohti kauden alkua suunnitelman mukaisesti ja uusia pelaajasopimuksia tehdään viikottain.

Uusimmat sopimuspelaajat ovat veljekset Aziz ja Karim Jmaali ja vuosien jälkeen sininen kymppipaita on löytänyt uuden omistajan, kun Karim vetää sen ylleen kaudella 2020.

Karim on innoissaan uudesta ympäristöstä: "Hieno fiilis päästä painamaan projektia 2020 perinteikkäässä seurassa ja vielä kun broidi on samassa joukkueessa, niin se tekee pelaamisesta vieläkin tärkeämpää."

Kaudelta Karim odottaa voittoja pallonhallinnan kautta, sillä se vie koko joukkuetta eteenpäin. Voitot nostattavat joukkueen itseluottamusta. ”Voitto on lääke moneen asiaan joukkueessa” Karim ja Aziz kertovat.

Joukkuetta kasataan suunnitellusti ja kaikilla pelaajilla näyttää olevan sama tavoite treeneissä - voittaminen. Pelaajat taistelevat jokaisen minuutin kentällä, se on hienoa ja se kehittää kokonaisuutta.

Kevät ja sarjan alku jännittää, kuten pitääkin. Tulkaa Rinttarille kannustamaan Idän Siniset voittoihin. Aurinko, ystävät, makkara, kahvi sekä fanien kannatus - mikä sen hienompaa.
Jalkapallo on parasta paikan päällä !