Tule mukaan Helsingin parhaaseen valmennusyhteisöön kaudelle 2020-2021!

8.9.2020

FC Kontu panostaa voimakkaasti valmennukseen kaudelle 2020-2021, junioritoimintamme mahdollistaa pelaajan kehittymisen omaan huippuunsa. Tavoitteellisen ja elinvoimaisen ikäluokkamallin perustana ovat pelaajalähtöiset valmentajat, seuran yhteiset toimintaperiaatteet, toimintatavat ja yhteinen arvomaailma. FC Kontu on yli tuhannella pelaajallaan Helsingin alueen isoimpia jalkapalloseuroja, toimintamme kattaa aina perhefutareista aikuisiin asti.

Rakennamme sinulle henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman ja urapolun. Seuran jatkuvaan sparrauksen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden edetä aina UEFA Pro-tasolle asti omien kykyjesi ja tahtotilasi mukaisesti. Lähdemme siitä, että saat seuran puolesta kaiken tarvitsemasi, jotta voit aidosti keskittyä olennaiseen. Käytössäsi on ensiluokkaiset varusteet sekä olosuhteet; omat hallimme ja kenttämme antavat mahdollisuuden rakentaa arjestasi aidosti mielekkään ja toimivan kokonaisuuden. Hyvin tehdystä työstä maksamme tuntuvan korvauksen. Kentällä et ole yksin, päätoimiset työntekijämme ovat aidosti jalkautuneina kentälle ja tukenasi arjessa. 

”Valmentajayhteisömme on tiivis ja sparraava. Näkemyksiä pääsee vaihtamaan rakentavassa hengessä, eikä yksinäisyyden tunnetta pääse syntymään. Vaatimustaso on kaikilla korkea ja tekemisen laatu halutaan viedä huippuunsa. Seura tukee ja mahdollistaa kouluttautumisen ja kehittymisen niin pitkälle kuin omat rahkeet riittävät” – Niklas Mutru, Junioripäällikkö, Vastuuvalmentaja P10 & P12 

“Olen valmentanut P07 joukkueessa sen perustamisesta asti. FC Kontu on ollut mukava ympäristö valmentaa ja seuralta olen saanut valmennustyöhön tukea koko tämän ajan jakson ajan. Mielestäni tällä hetkellä aloittavien ja nuorten ikäluokkien saama tuki alkaa olemaan sellaista, millä turvataan laadukas valmennustyö myös pelaajien kehittyessä. Itse olen kokenut, että FC Kontu on seurana mahdollistanut minulle valmentajana kehittymisen toiveideni mukaan. Seura on tarjonnut mahdollisuuden piirin ja liiton järjestämiin koulutuksiin sekä myöskin sisäisiin koulutuksiin. Osaamisen tasoa on pyritty seuraamaan ja kehittämään valmennuspäällikön tuella erilaisten seurantamenetelmien, palaverien sekä myös harjoitusten ja ottelutapahtumien tutoroinnin/reflektointien avulla.” - Ismo Airio Vastuuvalmentaja P13 

Etsimme valmentajia, joilla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja jotka keskittyvät voimakkaasti pelaajien ja itsensä kehittämiseen. Valmentajia haetaan 5v5, 8v8 ja 11v11-vaiheisiin. 

Kontulaisia valmentajia yhdistää 

 • Halu kehittää itseään ja muita ympärillään 

 • Halu kehittää pelaajia kokonaisvaltaisesti  

 • Erinomaiset vuorovaikutustaidot 

 • Sitoutuminen yhteiseen tahtotilaan ja valmennuslinjaan 

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla. Hakemukseen on hyvä mainita: 

 • Nimi ja yhteystiedot 

 • Tavoitteesi valmentajana 

 • Valmennuskokemus 

 • Voimassa olevat valmentajalisenssit/käydyt koulutukset 

 • Muu koulutustausta 

 • Palkkiotoive 

 • Ikävaihe, jota olet kiinnostunut valmentamaan 

Avoimet hakemukset, yhteydenotot ja lisätiedot: 

Valmennuspäällikkö Topi Leinonen, topi.leinonen@fckontu.fi, p. +358 44 9840544